Znalazłem takie świetne wideo, na którym Pan środkiem Howard Restor-A-Finish przywraca świetność
całkiem porysowanej kolumnie, bez tarcia, lakierowania.
blispx pisze: Ten co podałeś to dyskontowy z Walmart, tu masz podobne z Leroy Merlin
Super, dziękuję!
Chyba ten bezbarwny Czarny Bizon jest tym, czego potrzebuję. Choć głośniki są istotnie w kolorze różne, może jeden stał na słońcu?
Taki wosk pewnie ich nie wyrówna, ale chyba nie będę się przejmował. http://www.aukcjoner.pl/gallery/025466689-8.html#I8
spanish_inq pisze:Znalazłem takie świetne wideo, na którym Pan środkiem Howard Restor-A-Finish przywraca świetność
całkiem porysowanej kolumnie, bez tarcia, lakierowania.
Czy zna ktoś polski odpowiednik takiego środka, jeżeli istnieje?
Zaaplikowałem Efekty są całkiem zauważalne, nawet kolor nieco się wyrównał. Zdjęcia były robione
przy oknie, w głębi pokoju odcień jest bardziej "orzechowy", nieco ciemniejszy.
Rękawiczki, microfibra i płyn odnawiający, ~40 PLN.
Pucu pucu ... trochę cuchnie toto, ale cóż poradzić
@spanish_inq no wygląda bardzo ładnie
Ja tak jak Myszor zainteresowany jestem odnowieniem czarnych kolumn. Może spróbować tym odnawiaczem tylko ciemnym???
spanish_inq pisze:Zaaplikowałem Efekty są całkiem zauważalne, nawet kolor nieco się wyrównał. Zdjęcia były robione
przy oknie, w głębi pokoju odcień jest bardziej "orzechowy", nieco ciemniejszy.
Rękawiczki, microfibra i płyn odnawiający, ~40 PLN.
Pucu pucu ... trochę cuchnie toto, ale cóż poradzić
No Panie, toć to działa, przynajmniej na zdjęciach widać efekt, a czym cuchnie, chemia, alko Muszę swoim drewniakom zaaplikować.
cris_wilu pisze:@spanish_inq no wygląda bardzo ładnie
Ja tak jak Myszor zainteresowany jestem odnowieniem czarnych kolumn. Może spróbować tym odnawiaczem tylko ciemnym???