Ja bym trzymał singla osobno, bo tak to on będzie sobie tam latał

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40133545kuba-avaria pisze:Pokaż co to? jest zamykane?loamesoile pisze:Ja od dawna szukałem jakiegoś pudełka czy skrzynki, gdzie mógłbym swoje płyty umieścić i ostatnio w sumie przypadkowo znalazłem w Ikei pudło na 13" szerokie i wysokie, długie chyba na 15" z jakiegoś niezidentyfikowanego sztywnego materiału za jedyne 16 złotych. Pasuje jak ulał. Zmieści się na oko pewnie ze sto płyt
Tez to kiedys ogladalem, tylko szkoda ze scianki sa z materialu, widzialem podobne w IKEA ale scianki byly ze skaji, wreszcie kupilem regal tylko musialem zrobic podporki pod polki, za duzy ciezar. Zmiescilo sie 1000 plyt.
Jest to naprawde dobre na plyty, sam o tym myslalem. Tylko przy wiekszej ilosci plyt sie nie sprawdzi ( zmysla o moich plytach ) musialem szukac czegos wiekszego lub czegos co mozna rozbudowac.loamesoile pisze: Dla mnie bardzo ok
Fajne. Przydaloby sie kilka takich do transportu, ale troche drogie. Ile plyt wchodzi do jednego?pedro74 pisze:znalazłem świetne pojemniki do przechowywania płyt winylowych.
To samo sobie pomyślałam. No mi osobiście to się nie podoba. Plastik ano to ładne ani poręczne eeJaskier pisze:Ale cena 80 zł/szt aż odrzuca.