Masz rację,tylko widzisz są różni ludzie, poza tym olx to portal skierowany do ogłoszeń z odbiorem osobistym i tak de facto to nic nie zrobisz że gość się z Tobą bawi w kotka i myszkę...
Co ciekawe, zdarzyło mi się dostać preorder z Amazona przed dniem premiery. A przecież Amazon leci do Polski z Niemiec. Także można śmiało u nich zamawiać
kuba pisze:skąd wiesz że pirat?
Kod: Zaznacz cały
15. Grey Reissues – Scorpio Records
“304 Park Avenue South” Blue Note address – digital transfer onto vinyl
Included for completeness, for over a decade Scorpio Records NJ have produced RINOs (Records In Name Only) of Blue Note and other collectible period labels including Prestige, Tempo, Limelight and others. You want a Mobley 1568 for $15? Scorpio make one. Note that the origin and date of manufacturer is never declared, the “Scorpio” name never appear anywhere, and no “Manufactured under license” declaration, so we can assume it isn’t official...
i drewnianą nogętrafalgar pisze:Bo ma opaskę na oku?kuba pisze:skąd wiesz że pirat?
Właśnie, ciekawe, miałem taki przypadek, wylicytowałem na Aledrogo JOY DIVISION STILL, moja wina - nie dopytałem, słabo opisana aukcja, mało zdjęć, jakie miałemblispx pisze:Gość sprzedaje piraty i tyle w temacie ciekawe co by zrobił jakby to do Universalu zgłosić
Taa jasne już ci on prawdę powiePit66 pisze:Piszę do sprzedawcy, a tam zdziwienie i tekst: "płyta zakupiona była w Empiku i zafoliowana"
Tyż tak pomyślałem, odpuściłem dziewczynceblispx pisze:Taa jasne już ci on prawdę powiePit66 pisze:Piszę do sprzedawcy, a tam zdziwienie i tekst: "płyta zakupiona była w Empiku i zafoliowana"