Bob Dylan at Budokan
- blispx
Bob Dylan at Budokan
Bob Dylan at Budokan, oryg. Jap. CBS/Sony, kompletne z posterem i książeczką, OBI niewymagane
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Bob Dylan at Budokan
Tak aż?
Ja sobie zostawiłem brytyjczyka z książeczką 1978@CBS96004, postera mam w d.. i olewam japońca.
ale spoko, jak potrzebujesz to się jutro dowiem u znajomego czy ma i Ci zadzwonię od razu czy brać, (tylko mam inny numer, to się nie wyświetlę, bo chyba nie podałem Ci nowego) - nawet nie wiem ile za niego ziewają* obecnie, ale 0 - prowizji oczywiście fix f`u.
Z posterem to może być zonk, bo to ginie w warunkach frontowych zwykle.
*pewnie ich pogięło jak wszędzie.
Ja sobie zostawiłem brytyjczyka z książeczką 1978@CBS96004, postera mam w d.. i olewam japońca.
ale spoko, jak potrzebujesz to się jutro dowiem u znajomego czy ma i Ci zadzwonię od razu czy brać, (tylko mam inny numer, to się nie wyświetlę, bo chyba nie podałem Ci nowego) - nawet nie wiem ile za niego ziewają* obecnie, ale 0 - prowizji oczywiście fix f`u.
Z posterem to może być zonk, bo to ginie w warunkach frontowych zwykle.
*pewnie ich pogięło jak wszędzie.
- blispx
Re: Bob Dylan at Budokan
No bo Japoniec to oryginał, po prostu lecę z Dylanem i się nie pierdolę
Poster mam od Amerykańca jeżeli taki sam jak Jap to zlewam to
No jak możesz wrzuć mi na PW nowy nr bo tamten poczta głosowa

No jak możesz wrzuć mi na PW nowy nr bo tamten poczta głosowa
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo