Dragu może byś u mnie tak zrobił też?
W ogóle to spadajcie stąd, sio. To jest temat immatrykulacyjno powitalny czyli tzw Dobra Nowina, a nie tam pierdzilenie o smarach

Chyba nie jestem na bieżąco
i co tam jeszcze jest z modeli głównych?
ma to sens, ale też mi się nie podoba za bardzo.
Tera tu: [Sony Modele PS-FLxxx, szufladowe], jednakowa logistyka tytułu i raczej taka właśnie.
Nie no..raczej:
Sony Modele Wega ?
Może mam słaby dzień ale kompletnie nie rozumiem. Napisz jak dziecku jak zmienić tytuły (czy inne drobne zmiany) aby było sensownie a jednocześnie aby się nie narobić ...
Aha. Czyli bez zmiany nazwy. Ale to już operacja dla Wojtka ...
Nie powinny też przeszkadzać. Widać jakoś Ciebie drażnią po alkoholu
Czyli Sony. Można śmiało dać na przód. Kombajny już pewnie niekoniecznie
Ramię P7X też nie jest jakieś super ciężkie. Wkładeczka poradzi sobie na dowolnym. Fakt, że srebrne SH-135 pasowałoby optycznie i cenowo. Tylko czy uchwyt na palec wlezie pod ten dekiel? Może trzeba go będzie trochę przygiąć
Darkman-dziękuję za pamięć i chęć niesienia pomocyp.s. Zerknij tam pse, do sony 7coś tam i poradź koledze Diazo@, jaki shell sony do AT120, ja bym dał SH-135 - niedrogi i 7,5 gramów, a wkładka 'mientka'.
Wydaje mi się że wkładka wejdzie bez przyginania. Czy ramię w PS-P7X należy zaliczyć do średniociężkich (czyli dosyć uniwersalnych)?Ramię P7X też nie jest jakieś super ciężkie. Wkładeczka poradzi sobie na dowolnym. Fakt, że srebrne SH-135 pasowałoby optycznie i cenowo. Tylko czy uchwyt na palec wlezie pod ten dekiel? Może trzeba go będzie trochę przygiąć