Eee ja kiedyś prawie miesiąc czekałem więc luzikeu4yaon pisze:Ja zamawialem 10 kwietnia a statusy dalej widnieja jako "w przygotowaniu". Czekam z niecierpliwoscia.

Eee ja kiedyś prawie miesiąc czekałem więc luzikeu4yaon pisze:Ja zamawialem 10 kwietnia a statusy dalej widnieja jako "w przygotowaniu". Czekam z niecierpliwoscia.
Ale przecież w momencie zamawiania płyty jest informacja do kiedy przesyłka będzie wysłana. No chyba że już po tym terminie, ale wtedy zawsze dostawałem informację, że wysyłka może się z różnych względów opóźnić. Najczęściej to stany magazynowe a właściwie ich brak.eu4yaon pisze:Ja zamawialem 10 kwietnia a statusy dalej widnieja jako "w przygotowaniu". Czekam z niecierpliwoscia.
Miala byc do poniedziałku, tego przed wczorajaarset pisze:Ale przecież w momencie zamawiania płyty jest informacja do kiedy przesyłka będzie wysłana. No chyba że już po tym terminie, ale wtedy zawsze dostawałem informację, że wysyłka może się z różnych względów opóźnić. Najczęściej to stany magazynowe a właściwie ich brak.eu4yaon pisze:Ja zamawialem 10 kwietnia a statusy dalej widnieja jako "w przygotowaniu". Czekam z niecierpliwoscia.
Haha to masz dobry start xD Ale spokojnie, w najgorszym wypadku zostaniesz z CD za darmo, ale może być problem z dosłaniem LP jeśli nie mają na stanie. Mnie się nigdy tak nie zdarzyło zebym dostał coś innego
Bys widzal moja mine jak wyciagalem "winyla" ze skrzynki pocztowejKichal pisze:Haha to masz dobry start xD Ale spokojnie, w najgorszym wypadku zostaniesz z CD za darmo, ale może być problem z dosłaniem LP jeśli nie mają na stanie. Mnie się nigdy tak nie zdarzyło zebym dostał coś innego
Ee to i tak liczyłem że Ci zostawiąeu4yaon pisze:Szybko sprawe zalatwili, odeslali pieniadze a ja mam plyte odeslac i jeszcze zwrócą za przesylke. Okazalo sie ze widniala ona jako winyl zamiast cd.