dokładnie. Mój ostatni soniacz był raczej na drugim końcu listy modeli tego producentaTo pierwszy jaki się pojawił jak pan_winyl wrzucił do googla "ps-x555es wood"![]()

dokładnie. Mój ostatni soniacz był raczej na drugim końcu listy modeli tego producentaTo pierwszy jaki się pojawił jak pan_winyl wrzucił do googla "ps-x555es wood"![]()
warto
Pewnie tak ci domowe warunki pozwalają ale pomyśl jak ściągnąć głośniki z komody.KojiroSasaki pisze:To i ja pokaże mój zestaw startowy,
pf_1491731912.jpg
Niby bieda ale jak to odpaliłem i puściłem Marillion - Script For A Jester's Tear to osiągnąłem nirvanę, wiem to dziwne ale przez ostatnie kilka lat słuchałem muzyki puszczanej z komputera na głośniczkach Logitech Z-4 + intergra na płycie + Spotify , a wcześniej jakieś plastikowe wieże Philipsa/Sony więc możecie sobie wyobrazić ten szok .Obawiam się że już nigdy nie przeżyje takiego opadu szczeny jak po tej zmianie zestawu grającego .Do tego stopnia jest to dla mnie zaskoczeniem że zaczęła podobać mi się muzyka której nigdy nie słuchałem np ulubieńcy żony Fields Of The Nephilim
.Kolumny oczywiście zostaną eksmitowane z komody na podstawki ale na razie jakoś muszę słuchać ,standy się robią dopiero.
Mam jeden problem , kiedy ja uzbieram te wszystkie ulubione albumy na winylach.
Jak pisałem podstawki w drodzeMyszor pisze:Pewnie tak ci domowe warunki pozwalają ale pomyśl jak ściągnąć głośniki z komody.KojiroSasaki pisze:To i ja pokaże mój zestaw startowy,
pf_1491731912.jpg
.Kolumny oczywiście zostaną eksmitowane z komody na podstawki ale na razie jakoś muszę słuchać ,standy się robią dopiero.
Wibracje nie służą jakości dzwięku z gramofonu.