ahaja pisze:
W zestawie będzie wszystko co na pcb, oprócz:
[...]
- nie będzie trafa - zalecam pomyśleć o takim 2x18V o mocy około 50VA. Jeśli ma być dodatkowo wykorzystane zasilanie z sekcji zasilacza do układów typu przekaźniki to trzeba zamówić trafo z jeszcze jednym uzwojeniem 1x12...14V do ich obsługi. Jesli zasilacz ma być w osobnej obudowie to trzeba go połączyć z preampem - polecam wtedy gniazda wtyki Neutrika. 3 lub 5 pinowe - zależy czy będzie wykorzystane dodatkowe zasilanie czy nie.
- nie będzie obudów, gniazdek rca, okablowania. Ja do tego zakupiłem 2x Economica E z modushop.pl : wysokość 55, szerokość 180, głębokość 150.
[...]
Jako, że z reguły będziecie to robić dla siebie to nie polecam oszczędzać na obudowie/wach , trafie, gniazdach rca. Potem się to mści.
To ja jeszcze mam troszkę pytań do zaopatrzenia projektu:
1. Trafo - czy do tego projektu wystarczające jest trafo Audio np. z toroidy.pl:
https://sklep.toroidy.pl/pl/p/TTSA0050- ... o-50-V/309, czy też szukać należy bardziej wyszukanego?
2. Gniazda RCA - jakich porządnych gniazd szukać aby nie miały audiofilskiej ceny? Pytam o przykłady konstrukcji, materiałów etc., niekoniecznie o przykładowe oferty, ale jak się znajdą chętnie poznam.
3. Obudowa - czy wykonanie jej z profili alu będzie wystarczające, nie zemści się na mnie?

Sony PS-X7 (Shure V15 III) -> NUDAmini -> W. Colburne Pass HA/mod.AVT2850 -> DT1990Pro
TS 850 (Shure M75+N91E, TM500) -> DSP-A5 -> Canton Karat 300/Grundig Box 1600/Canton Quinto 530