Witam. Dzisiaj dopiero odkryłem to forum i zaskoczyło mnie że jest tylu miłośników winyli co ludzi słuchających z empetrójek;d
Ja sam całkiem od niedawna zacząłem zbierać płyty. Jednak ja jedynie zbieram (co może się nie spodobać innym) płyty wyłącznie Depeche Mode,bo nie ukrywam że jestem wielkim ich fanem. Lecz może w przyszłości pokupie jakieś inne głównie wykonawców z lat 80.
Jestem młodym użytkownikiem,więc jeszcze nie znam się dobrze na tych sprzętach do grania,jednak mam nadzieje że starsi i bardziej zorientowani w tym temacie osoby wskażą jakieś rady i cenne uwagi.
Witam wszystkich
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Witam wszystkich
Hej kris
Nie powiedziałbym, no chyba że coś źle zrozumiałem 
A jest?kris pisze:zaskoczyło mnie że jest tylu miłośników winyli co ludzi słuchających z empetrójek;d

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- kaZ
Witam wszystkich
Cześć 

"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
- wojciech06
- Gramofon: Dual model CS 721
Re: Witam wszystkich
Witaj

W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
Witam wszystkich
Tutaj wiek nie ma znaczeniakris pisze:Jestem młodym użytkownikiem
Bedzie nas wiecej, beda nas miliardykris pisze:zaskoczyło mnie że jest tylu miłośników winyli co ludzi słuchających z empetrójek

Witaj w swiecie winyla

- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Witam wszystkich
Cześć 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT