Gramofonik oczywiście trochę zaszalał ... ale z drugiej strony to jego oryginalna część ... na świecie są zdeterminowani, bogaci kolekcjonerzy, którzy na patrzą na cenę gdy okaz jest trudny do kupienia ...
Update sytuacji Panowie (i Panie). Nowa sztuka próbna zrobiona. Po akceptacji przez znajomego kontrolera jakości, specjalizującego się w EW PUA-7 w ciągu kilku dni zrobię dla każdego. Mam pewien opór ze wrzucaniem zdjęć z uwagi na naszego "odwiedzającego". Zainteresowani proszę o PW. Podeślę link do zdjęć.
Myszor, Regsoft, Darkman - do Was wysyłam od razu, bo wiem że jesteście ciekawi. Myszor - do Ciebie paczka pójdzie jako pierwsza
Sony PS-X70, Nagaoka MP-110+JNP-200/Denon DL301 MKI, Nuda Mini, Rotel RA971, Canton Karat 300, Rotel RCD-930AX
Do wszystkich zainteresowanych: jutro, najpóźniej w sobotę wysyłam EW dla każdego kto się zgłosił Mam je w ręku, jutro jeszcze do myjki ultradźwiękowej wrzucę rano i szykuję paczuchy.
EWs.jpg (43.75 KiB) Przejrzano 1449 razy
(Zdjęcie celowo w kiepskiej jakości )
Sony PS-X70, Nagaoka MP-110+JNP-200/Denon DL301 MKI, Nuda Mini, Rotel RA971, Canton Karat 300, Rotel RCD-930AX
Będzie się działo Krzysio znaczy Gufi ma mi podesłać parę Thomasów Andersów ze swojego zbioru i T-shirta malowanego własnoręcznie z podobizną Afrika Siemiona.
Podobno największa dyskografia w zachodniej Polsce.
Elektrików słuchałem dziś już wieczorem. Pierwszy raz od 30 lat. Drugi raz nie dam rady. 30 to dobry raster jak na mnie.
Uppss, no to ja już mam swój i na stałe, właśnie odpakowałem bo dotarł z buta, ale full package
Tak się widzi: .. zdjęcia jak zwykle od tyłu mi się wklepały ale looz
BTW, EW leży na dwóch rozmiarach zacisków od Kijka@ - bo akurat odbierałem rozmiar standardowy też dla siebie.
Aha.. no świetna i profesjonalna robota w obu przypadkach. Dzięki !