Ujmę to inaczej:
Dual CS-455 / Uher UT-333 / Denon DP-300F mają się do Pioneera PL-516x, 518x jak chińska pierdziawka do Passata

Ujmę to inaczej:
Takiej opinii o tym Denonie się spodziewałem, wolałem się upewnić, żeby nie być w błędzieWojtek pisze: Denon DP-300F nie jest niepolecany dlatego że jest nowy.
W sumie to żaden nowy gramofon nie jest niepolecany dlatego że jest nowy, choć niektórzy z głupoty może myślą inaczej.
W dużym stopniu zweryfikowałem już swój pogląd - jest mnóstwo zacnych gramofonów z prostym ramieniem, ale Dual CS-455 / Uher UT-333 / Denon DP-300F są co najwyżej średnie. PL-516x, 518x chyba obiektywnie stoją wyżej - pomijając kształt rurki ramienia.
Jeszcze w sumie takie szybkie pytanie - czym się różni "x" na końcu modelu ? Bo widzę, że są 516 i 516x, 518 i 518x. Ciężko to wygooglować, żeby znaleźć odpowiedź
Jakbyś popatrzył na zdjęcia z google to pewnie byś skumał że "X" = czarny kolor
Wszystkie?
Oj, pokrewnych to już jest sporo.
Radzę przeczytać tytuł tematu.
To poczekajmy do przyszłości
Haha, a ja próbowałem rozkminić, że może jeden to paskowy a jeden DD, albo że jakaś ulepszona wersja czy coś
Na pewno nie Fonice
Ja też
Wczoraj go zaproponowałem do rozważenia w wątku do 1000 zł.
eBay ...
Tylko bez opcji wysyłkiLord_Nikkon pisze:
Wracając do Sony ogólnie posucha jak nie wiem co. Gdzie można jeszcze szukać takich zabawek??
Teraz kup sobie coś innego, ale Unitrę zostaw sobie na przyszłość - może najdzie Cię kiedyś ochota na reaktywowanie Bernarda
Dlaczego? Ani Bernard nie jest tak bardzo złym gramofonem, ani 2M Red nie jest też żadną rewelacją.