Pooh1968 pisze: ↑26 mar 2018, 12:31
Niestety jak u wielu osób posiadających żonę - wygląd też się liczy.
No ba! Ja swojej długo szukałem i starannie wybierałem. Wychowałem sobie i mam efekty.
Dla mnie też ważne by nie była zbyt gadatliwa.
Słucham głównie jazz-u.
Też pod tym kątem dobierałem, żeby lubiła jazz. Dobrze kombinujesz!
charliez88 pisze: ↑26 mar 2018, 13:27
Biorę pod uwagę 2 modele
Osobiście brałem więcej, ale spoko kwestia subiektywna.
Pytanie czy decydując się na którąś z opcji popełnię jakąś straszliwą głupotę
No wiesz Darku, trzeba pamiętać, że saper myli się tylko raz. Chyba, że żonaty! (copyright cyt: Cracker)
Czy wkładki oryginalne
Jakie? W zasadzie nie ma czegoś takiego jak wkładki oryginalne dla danego modelu. W tym kontekście to AT95 jest wkładką oryginalną do np TD240 czy innych PJ`etopodobnych. O wkładkach podagamy póxniej.
Piszę w tym wątku żeby nie zakładać nowego
Też mi argument!? No co Ty Darku - są lepsze wątki. Ten jest durny.
a tematyka jak czytam cały wątek jest zgodna

No jeśli tak, to bierz Karambola. Hipek się ucieszy i mi postawi piwo.
2t jest OK, ale budżet należy rozbić na A/napęd i B/wkładka. To dwa różne tematy w zasadzie, jednak warto oczywiście z góry założyć pewien skonkretyzowany już pozytywnie wybór co do wkładek. To też nie tutaj.
Co do PS4 to w tym budżecie dostaniesz wyższy model, poniuchaj w dziale Sony - zapraszamy, choc nie nalegamy na zakup tej firmy akurat. Jest kupa fajnych modeli różnych brandów.
Osobiście nie kupiłbym Duala, nic z tych nowych. a starego early epo to i owszem - wziałbym sobie ze zmieniaczem od Olszy - nowszy niż wprost z fabryki, bo tak. ale to ja - marzy mi się zmieniacz na 5 płyt.
Techniscy są wg mnie jeszcze brzydsze

Zawsze były, a usiłowali coś poprawić ostatnio, że jeszcze brzydsze wyszły? Wydawało mi się to już niemożliwe