LUXMAN L-4 Aukcja forumowa.
- zelazny
Re: LUXMAN L-4 Aukcja forumowa.
Cel szczytny, ale żeby był to jakiś lampowiec to może bym się skusił.
Mam już tranzystorowca.

Ostatnio zmieniony 20 lut 2017, 22:18 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
- chudy_b
- Myszor
- Gramofon: PD-300
No właśnie. Byście zestaw nalewek dziadka Wojtka licytowali to bym się przyłączył.
Na sprzęt to szkoda kasy.
Na sprzęt to szkoda kasy.
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przemyślę dorzucenie jakiejś rodzinnej nalewki jeśli ma to poprawić sytuację 
Jedną obalimy z chudym po licytacji, a drugą do paczki

Jedną obalimy z chudym po licytacji, a drugą do paczki

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- cooledit
- Gramofon: Acoustic Solid
Wojtek, przekonałeś mnie tym argumentem - moja propozycja na teraz to 325 

Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tak nisko wyceniasz moje nalewki? 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- cooledit
- Gramofon: Acoustic Solid
Nie żebym je nisko cenił ale innym też trzeba dać szansę. Póki co podegustuję swoich wyrobów na bazie C2H5OH

Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
- zelazny
Oj patrzę, że cościk słabo idzie ta licytacja. No ale po powrocie z pracy postaram się jakoś temu zaradzić. 
Ok, mam troszkę czasu. Więc po krótkiej konsultacji pisemnej z Wojtkiem, dostałem zielone światło.
Otóż aby ożywić troszkę licytację i zachęcić do podbijania ceny postanowiłem podarować nowy, zafoliowany album Nory Jones.
Dla mnie jest to jej najlepszy album, posiadam kopię. Nora na żywo z Austin w Teksasie. Wersja 2LP, 180 gram od New West Records z USA.
Licytujesz wzmacnniacz, nie album. Album będzie dodatkiem ekstra po osiągnięciu progu licytacji w wysokości 400 zł.
Znakomity album i wspaniałe tłoczenie.
Utwory takie jak: "Long way home", "Don't know why", "Come away with me", "Sunrise" na żywo brzmią szczególnie.
Po przesłuchaniu całego albumu aż korci żeby zacząć klaskać.
Choć ja mam nieodpartą chęć klaskania po każdym utworze. 
Tutaj można luknąć i sprawdzić jaka jest wartość minimalna i maksymalna albumu. Cena za nowy egzemplarz sięga $199.
https://www.discogs.com/sell/release/1926915?ev=rb
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HCQDWjN22X0[/youtube]
Znakomity utwór "Blue bayou" w duecie z Matt'em Ward'em.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P_gNrZz770s[/youtube]
Cholera naprawdę nikt nie jest zainteresowany takim wspaniałym albumem? Cool to tylko 75 zł więcej.

Ok, mam troszkę czasu. Więc po krótkiej konsultacji pisemnej z Wojtkiem, dostałem zielone światło.
Otóż aby ożywić troszkę licytację i zachęcić do podbijania ceny postanowiłem podarować nowy, zafoliowany album Nory Jones.
Dla mnie jest to jej najlepszy album, posiadam kopię. Nora na żywo z Austin w Teksasie. Wersja 2LP, 180 gram od New West Records z USA.
Licytujesz wzmacnniacz, nie album. Album będzie dodatkiem ekstra po osiągnięciu progu licytacji w wysokości 400 zł.
Znakomity album i wspaniałe tłoczenie.

Utwory takie jak: "Long way home", "Don't know why", "Come away with me", "Sunrise" na żywo brzmią szczególnie.
Po przesłuchaniu całego albumu aż korci żeby zacząć klaskać.

Tutaj można luknąć i sprawdzić jaka jest wartość minimalna i maksymalna albumu. Cena za nowy egzemplarz sięga $199.
https://www.discogs.com/sell/release/1926915?ev=rb
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HCQDWjN22X0[/youtube]
Znakomity utwór "Blue bayou" w duecie z Matt'em Ward'em.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P_gNrZz770s[/youtube]
Cholera naprawdę nikt nie jest zainteresowany takim wspaniałym albumem? Cool to tylko 75 zł więcej.

-
- Gramofon: DUAL 1215
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nalewka już została wytypowana, także piłka w grze. Jutro ostatni dzień licytacji 
Biorąc pod uwagę wartość albumu od Sebastiana i nalewki ode mnie to wzmacniacz tak jakby gratis
W sumie to przypomniało mi się że mam jeszcze jakieś fanty do rozdania, ale to już może jutro
Albo jako "nagroda niespodzianka" 

Biorąc pod uwagę wartość albumu od Sebastiana i nalewki ode mnie to wzmacniacz tak jakby gratis

W sumie to przypomniało mi się że mam jeszcze jakieś fanty do rozdania, ale to już może jutro

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- chudy_b
Jako, że cena za wzmacniacz osiągnęła konkretny poziom, postanowiłem trochę rozszerzyć ofertę. Kupujący ma prawo w ciągu tygodnia od otrzymania przesyłki do rezygnacji i odesłania wzmacniacza. Wiąże się to jednak z pewną niedogodnością związaną z jednak trochę jednorazowymi giftami. Zostaną one dosłane nabywcy po upłynięciu terminu na zwrot, lub po deklaracji o rezygnacji z możliwości zwrotu wzmacniacza.
pozdrawiam
pozdrawiam
- zelazny
Hmm chudy a jak się to ma co do albumu? Może wyślę go po upływie czasu na zwrócenie wzmaka?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
O to właśnie chodzi zelazny 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Ależ ze mnie dupa. Nie wiem dlaczego ale pomyślałem tylko o Twoich giftach. 

- chudy_b
No to wygląda na to, że aukcja zakończona.
Gratulujemy wygranej nowemu koledze rapiertg
Zwycięzcę proszę o potwierdzenie na PW wygranej oraz podanie adresu do wysyłki. Zgodnie z wcześniejszym komunikatem, nabywca ma prawo do odesłania wzmacniacza w ciągu tygodnia od otrzymania przesyłki. Dodatki będą dosłane po tym terminie.
Należność dzielimy na dwie części. 100PLN proszę o przesłanie na moje konto, 400PLN na konto Wojtka. Szczegóły podam na PW.
pozdrawiam

Zwycięzcę proszę o potwierdzenie na PW wygranej oraz podanie adresu do wysyłki. Zgodnie z wcześniejszym komunikatem, nabywca ma prawo do odesłania wzmacniacza w ciągu tygodnia od otrzymania przesyłki. Dodatki będą dosłane po tym terminie.
Należność dzielimy na dwie części. 100PLN proszę o przesłanie na moje konto, 400PLN na konto Wojtka. Szczegóły podam na PW.
pozdrawiam