Hekatonpsychos pisze:
Darkman pisze:
Czy mógłbyś zdefiniować pojęcie wszystkich? Mogłoby to rzucić nowe światło na cytowany fragment.
Bartek odpowiedział na to pytanie, zupełnie się nie zrozumieliśmy.
Kolego ale nie traktuj mnie jak komara.
Nie pytam Bartka tylko Ciebie, bowiem tekst jest twojego pióra. Pytanie było takie:
darkman pisze: Czy mógłbyś zdefiniować pojęcie wszystkich? Mogłoby to rzucić nowe światło na cytowany fragment.
Jakie znaczenie ma postulowana wytrzymałość dla domowych systemów audio? Moim zdaniem żadne. To cecha trzeciorzędna. Co zatem chcesz nam przekazać przez ową informację?
Istotny człon to ten ostatni. Co poeta ma na myśli?
Jak do tej pory poinformowałeś nas
dwukrotnie o wielokrotnych pobytach w studiach nagraniowych. A także o koniecznej wytrzymałości fizycznej przewodów, również dwukrotnie.
Pytam co z tego wynika. I czy cokolwiek wynika?
Hekatonpsychos pisze: Jak wyżej.
No wiesz, nie akceptuję tego rodzaju odpowiedzi.To forma natury lekceważącej rozmówcę tudzież interlokutora. Potrafię to robić i ja. Jednak nie widzę najmniejszych powodów by mając odmienne zdanie od prezentowanego przez Ciebie, używać takiej socjotechniki. Ona świadczy o Tobie, nie o mnie.
Hekatonpsychos pisze: Nikomu nie bronię kupować dowolnie drogiego sprzętu.
Zwłaszcza, że z bronienia nic by nie wyszło.
Hekatonpsychos pisze: Mam natomiast zastrzeżenia do argumentu typu: "masz sprzęt za 20 000 i nie słyszysz
(ale) Gdzie znajdujesz te argumenty? U nas na forum? Czy napisałeś to w ogólności i proweniencji typu "zażalenie do Pana Boga"? Przyznam, że nie za bardzo odczytuję Twoje intencje. Coś chcesz przekazać i do czegoś się ustosunkować jednak używasz pretensjonalnego tonu pozbawionego racjonalnych przesłanek.
Hekatonpsychos pisze: pozostali uczestnicy rozmowy z jakiegoś powodu piszą o czymś innym

Powód jest taki, że Twoje teksy są niekomunikatywne. Jednostronne i nieznoszące sprzeciwu w tonie.
Jeśli odpowiada Ci tylko jeden rozmówca, przejdź z nim na PW.