U2 "Achtung Baby".
Poszukuję tych dwóch LP w jakichś normalnych cenach. Odkupię lub zamienię. Chętnie wyjmę z półki nawet kilka LP za te dwie pozycje

Ok, dzięki. 200 za Dżem??JacK pisze:Oj to będziesz tego musiał trochę wyjąć... Ja za te płyty zapłaciłem odpowiednio 200 i 70 zł. i się cieszyłem że w sumie tanio kupiłem. To tylko tak dla info bo narazie dobrze mi z nimiJednak w sprawie U2 zapytam kolegi, też ją ma, może będzie chciał wymienić... Teraz słucha głównie smooth jazz-u co dość mocno ogranicza wymianę. Dam znać po niedzieli.
Taaak, udało mi sięradek229 pisze:I od tamtej pory, chyba nikt na allegro nie widział tej płyty Dżemu... Łysy udało Ci się zdobyć tą pozycję?
Dzień w którym... kupiłem za 120 zł i to była totalna okazja, aukcja na kup teraz i wpadłem na nią minutę po wystawieniu. W drodze licytacji powinna osiągnąć jakieś 200-250 zł a Achtung.. 70-100 zł. Oczywiście zakładając że płyta Dżemu się w ogóle pojawi, to raczej rzadki okaz.radek229 pisze:Teraz ja będę poszukiwał, tylko gdzie, na allegro jak się pojawi to pewnie niezłą cenę osiągnie...