APRJ 8225 to numer tego wydania. (NJLP 8225 w lewym górnym rogu, to numer pierwszego tłoczenia na New Jazz 1959).
Prestige to numer oryginalny pierwszego wydania tego materiału na Prestige (z epoki ale raczej 1966). Natomiast to jest reedycja pierwszego w ogóle wydania New Jazz z 1959, choć materiał analogowy jest najprawdopodobniej z Prestige, który ma oznaczone swoje wydanie z 66 jako "original New Jazz 1959".
Ciąg liczb 753088709- nie jestem pewien, prawdopodobnie katalogowy, ale w jakim sensie to nie wiem. Często jest tak, że na okładce jest drukowany pod numerem katalogowym (APRJ w tym wypadku) kolejny lub kolejne numery dla wydań na innych nośnikach CD, kaseta.
Może to też być numer katalogowy 'licencjodawcy', ale tutaj należałoby to wykluczyć ze względu na Prestige (choć prawa do tego materiału już prawdopodbnie wygasły i jest w tzw domenie public).
Pomogła by lokalizacja tego numeru na płycie. Gdzie on jest nadrukowany? A i co jest po rogach na back side?
p.s. Zelzany, sprawdziłem kilka oryginałow z Prestige w międzyczasie, ale nic się nie doszukałem. występują co najwyżej dodatkowe numery z OJ C Geldera - w zależności co było pierwsze np na reedycjach jest podobnie.(cholera, pomyślę o tym jutro, jak Scarlet O`Hara

)
Blispx ma trochę Dorhamów, bo ja słabo raczej, to może coś się wyjaśni.