Ja to sobie wyobrażam jako element "wpinany" (tak jak przdwzmacniacz) między gramem a wzmakiemWojtek pisze: Dlatego właśnie myślimy i debatujemy nad rozwiązaniem uniwersalnym, bez ingerowanie w samą konstrukcję gramofonu.

Dobrze/ Żle - myślę

Ja to sobie wyobrażam jako element "wpinany" (tak jak przdwzmacniacz) między gramem a wzmakiemWojtek pisze: Dlatego właśnie myślimy i debatujemy nad rozwiązaniem uniwersalnym, bez ingerowanie w samą konstrukcję gramofonu.
to jest jedno z możliwych rozwiązań, ale wolałbym go uniknąć bo doda kolejne łączenie co nie wpłynie pozytywnie na sygnał :3 myślałem raczej na montowaniu go na kabueenneell pisze:Ja to sobie wyobrażam jako element "wpinany" (tak jak przdwzmacniacz) między gramem a wzmakiemWojtek pisze: Dlatego właśnie myślimy i debatujemy nad rozwiązaniem uniwersalnym, bez ingerowanie w samą konstrukcję gramofonu.![]()
![]()
Dobrze/ Żle - myślę![]()
![]()
Ale czy na jedno to nie wychodziSindsoron pisze:to jest jedno z możliwych rozwiązań, ale wolałbym go uniknąć bo doda kolejne łączenie co nie wpłynie pozytywnie na sygnał :3 myślałem raczej na montowaniu go na kabu
Szczerze mówiąc mistrzu to nie wiem jak ty czytałeś do tej pory ten wątek skoro już parę osób (w tym ja) właśnie o tym pisałoeenneell pisze:Ja to sobie wyobrażam jako element "wpinany" (tak jak przdwzmacniacz) między gramem a wzmakiem![]()
Dobrze/ Żle - myślę![]()
![]()
Zależy od podejścia.eenneell pisze:Ale czy na jedno to nie wychodzi
Szczerze mówiąc ekspercie to nie wiem jak mi "TO" umknęło... może dlatego, że niektóre posty są za długie i mało konkretneWojtek pisze:Szczerze mówiąc mistrzu to nie wiem jak ty czytałeś do tej pory ten wątek skoro już parę osób (w tym ja) właśnie o tym pisało
Tzn jaki? Pochwal się!JacK pisze:U mnie natomiast przystosowany licznik spoko działa![]()
watomierz - Jack już się chwalił: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=15 ... =15#p14579Jaskier pisze:Tzn jaki? Pochwal się!