pawlos - postanowiłem pomyśleć przyszłościowo i zamiast zabawy z tanimi igłami czy AT95 udało mi się dzisiaj kupić praktycznie nową 2M Red za 220zł!
Jestem mega zadowolony że wyczekałem tak dobrego momentu Teraz liczę na fajny start w gramofonowym świecie Czarnuchy już czekają.
Ps. W sumie to nie wiem czemu się z Wami tym dzielę, część może to uznać za spamowanie wątku ale można powiedzieć że zżyłem się z forumową społecznością i odczuwam potrzebę podzielenia się dobrą nowiną
Hej
potrzebuje rady, chce kupić gramofon na prezent, cena do około 400 zł, nie wymagam najlepszej jakości, chodzi o to żeby z obsługą poradziła sobie osoba starsza (nie wymagany był wzmacniacz i dodatkowe głośniki). Drugim warunkiem jest to żeby był to sprzęt nowy i dostępny od ręki, ponieważ potrzebuje go w zasadzie na już. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Z góry dziękuję
już kilka tygodni przeglądam ten i pokrewne wątki próbując wybrać coś dla siebie. Będzie to mój pierwszy gramofon (nie licząc Unitra Fonica GWS-108, który poskładałem z części). Chciałem ambitnie podejść do tematu i wybrać coś samemu ale ilość modeli każdej marki mnie trochę przytłoczyła;)
Po kolejnej już selekcji ofert z allegro wyszła mi taka lista:
Chciałbym podziękować Wam - forumowiczom za pomoc w wyborze gramofonu. Sanyo Q40 sprawuje się znakowicie, obroty równe jak w szwajcarskim zegarku. Postanowiłem dać spokój ze starą wkładką i zainwestowałem w coś, z czego (mam nadzieję) będę zadowolony przez lata.
Racząc się winylowymi brzmieniami życzę wszystkim Wesołych!