Na alle biedronka records dostępne są.arturxyz pisze:...ja załapałem się tylko na Krall'ównę...![]()
gdyby u kogos w biedrze leżala Nirvana i Pulp fictiony to chetnie odkupię
Winyle w Biedronce i w Lidlu
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Re: Winyle w Biedronce
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
-
A do mojej wioski nie dowieźli nic, chodzę od 3 dni i pytam czy będą , miały być słyszę odpowiedz, dzisiaj jadę do Gorzowa poszperać w resztkach może coś znajdę .pozdrawiam
Edycja
Wróciłem z 4 łupami ,Gorzów objechany- 10 bidron, niestety czołówki czyli Pulp,Nevermind,Perfect Strangers nie było
krótki filmik jaki nagrałem:
https://youtu.be/DXngP2ZAR9k
pozdrawiam
Edycja
Wróciłem z 4 łupami ,Gorzów objechany- 10 bidron, niestety czołówki czyli Pulp,Nevermind,Perfect Strangers nie było

krótki filmik jaki nagrałem:
https://youtu.be/DXngP2ZAR9k
pozdrawiam
-
Nie winyle, ale koncerty na DVD, więc pozwolę sobie udostępnić. Oczywiście w Biedronce, od dzisiaj
http://www.biedronka.pl/pl/koncerty-dvd-19-12

http://www.biedronka.pl/pl/koncerty-dvd-19-12
-
- StarRock
Zdziwiłem się rano będąc w Biedronce, gdy zobaczyłem wystawione winyle, których w dniu promocji próżno było szukać. Widocznie jakaś kropkowana gapa zaskoczyła. Jednakże tych najbardziej poszukiwanych niet, tylko Abba, Oldfield, Tangerine, Tears, Public, Hey, Soyka, Lady, Diana. Taki sobie traf, bez rzutu monetą.
-
- amrowek
-
- Slaw
Będąc dzis w Biedronce na osiedlu Zaspa ze zdziwieniem zauważyłem że płyty stoja w kartonie i można je kupic - "Ludzie powiadam wam cud"
. Płyt zagranicznych nie brałem , jakoś trwam przy zasadzie ze jak kupowac np Tangerine Dream to z epoki . Zapakowałem do koszyka -Hey - Miłość ! Uwaga I Ratunku ! Pomocy ! i Lady Punk - Miłość i Władza . Hey to wznowienie tej płyty z tego roku , co mi sie nie spodobało po zerwaniu foli . W srodku brak wkładki z tekstami , przy pierwszym utworze cos w pierwszych taktach strzelalo ( zig), nic słucham dalej .

- Slaw
Ok, krecimy dalej .
Lady Punk - Miłość i Władza - to plyta z tego roku wydana chyba w lato . Ciach folia zerwana i ...... o zgrozo... koperta czysta nie ma tekstów (hmmm, tak wydawano płyty w PRl -u ) patrze na lebel a tu nie ma tytułów piosenek , może to taki nowy dizajn (design) wsród wydawców ale na płycie Hey tez nie ma na lebelu tutułu piosenek . Hmm, chyba ktos celowo nałozył cenzure na płyty aby je odróżnic ktore były ze sklepu z kropkami . Jakosciowo płyta gra dobrze .
Lady Punk - Miłość i Władza - to plyta z tego roku wydana chyba w lato . Ciach folia zerwana i ...... o zgrozo... koperta czysta nie ma tekstów (hmmm, tak wydawano płyty w PRl -u ) patrze na lebel a tu nie ma tytułów piosenek , może to taki nowy dizajn (design) wsród wydawców ale na płycie Hey tez nie ma na lebelu tutułu piosenek . Hmm, chyba ktos celowo nałozył cenzure na płyty aby je odróżnic ktore były ze sklepu z kropkami . Jakosciowo płyta gra dobrze .
-
Gdzie na Zaspie ?? Mieli Deep Purple ??Slaw pisze:Będąc dzis w Biedronce na osiedlu Zaspa ze zdziwieniem zauważyłem że płyty stoja w kartonie i można je kupic - "Ludzie powiadam wam cud". Płyt zagranicznych nie brałem , jakoś trwam przy zasadzie ze jak kupowac np Tangerine Dream to z epoki . Zapakowałem do koszyka -Hey - Miłość ! Uwaga I Ratunku ! Pomocy ! i Lady Punk - Miłość i Władza . Hey to wznowienie tej płyty z tego roku , co mi sie nie spodobało po zerwaniu foli . W srodku brak wkładki z tekstami , przy pierwszym utworze cos w pierwszych taktach strzelalo ( zig), nic słucham dalej .
- Slaw
Były pas startowy teraz ul Jana Pawła , Biedronka przed szpitalem ta w środku , jeszcze jedna jest na poczatku przy zielonej drodze . Deep Purpli nie było , był Sojka , Tangerine Dream, Public, Tears for Fears i cos jeszcze
- amrowek
u mnie w biedronce to Hey I Tnagerine Dream leży i leży
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Slaw
Ja w każdym razie zakupy winyli w Biedronce już zakonczyłem .
Mam pytanie do tych co kupili płyte wykonawców zachodnich .
Czy lebele na tych płytach tez sa bez tytułów utworów , numerów katalogowych itp . czyli czyste?
Mam pytanie do tych co kupili płyte wykonawców zachodnich .
Czy lebele na tych płytach tez sa bez tytułów utworów , numerów katalogowych itp . czyli czyste?
- Slaw
Jezeli bedziesz tam krazył to zajdz do Biedrony na ul.Opolska - tam tez podobno lezy duzo plyt , D Purple tam tez nie ma .FunGD pisze:Gdzie na Zaspie ?? Mieli Deep Purple ??Slaw pisze:Będąc dzis w Biedronce na osiedlu Zaspa ze zdziwieniem zauważyłem że płyty stoja w kartonie i można je kupic - "Ludzie powiadam wam cud". Płyt zagranicznych nie brałem , jakoś trwam przy zasadzie ze jak kupowac np Tangerine Dream to z epoki . Zapakowałem do koszyka -Hey - Miłość ! Uwaga I Ratunku ! Pomocy ! i Lady Punk - Miłość i Władza . Hey to wznowienie tej płyty z tego roku , co mi sie nie spodobało po zerwaniu foli . W srodku brak wkładki z tekstami , przy pierwszym utworze cos w pierwszych taktach strzelalo ( zig), nic słucham dalej .