http://allegro.pl/zintegrowany-headshel ... 50287.html
1. Jaka ocena w skali od 1-5

2. Czy mocowanie standartowe, czy jakiś Yamahy patent?

3. Czy cena "dobra"

Pewnie że maeenneell pisze:Czy to ma sens![]()
Żebym to ja jeszcze wiedział jaka wkładka tam siedzieenneell pisze:1. Jaka ocena w skali od 1-5![]()
Zależy o czym mówimy. Jeśli chodzi o mocowanie do ramienia to jest ono standardowe jak na uniwersalnych headshellach.eenneell pisze:2. Czy mocowanie standartowe, czy jakiś Yamahy patent?![]()
Jak na tego typu patent bez igły? Chyba nie.eenneell pisze:3. Czy cena "dobra"
Ok! Sorki! Chciałem zmienic na bardziej sensowny (opis) ale poszłoooo!Wojtek pisze:Taka uwaga na przyszłość: nie pisz tytułów tematów czy też całych postów z dużych liter.
No własnie! Sprzedawcy (nie wszyscy) ciągłe klienta mają w nosieWojtek pisze:Opis sprzedawcy zasadniczo nie pomaga. Szkoda że nie ma fotki od frontu.
Tak też to widzę, ze mocowanie jest "2 stopniowe"; czyli wkładka/ ramię i wkładka?igła, a nie ma wkładka/ headschelleenneell pisze:Zależy o czym mówimy. Jeśli chodzi o mocowanie do ramienia to jest ono standardowe jak na uniwersalnych headshellach.
Jeśli chodzi o wkładkę to chyba nie da się jej zdemontować.
No właśnieWojtek pisze:Żebym to ja jeszcze wiedział jaka wkładka tam siedzi
Fajnie że się to wywiedziałeś. To rozwiązuje tajemnicęeenneell pisze:YAMAHA : CGS 6600
Inaczej. Igła Yamaha CG-6600 do tego patentu to "zakamuflowana" igła od AT-71, ze szlifem sferycznym. Ten sam produkt.eenneell pisze:czy poza tym. że AT 71 jest "zamiennikiem" (jakby)
Nie bardzo rozumiem. Obieramy "wzorzec" i co dalej?eenneell pisze:Nie wiem, ale to może pomysł na jakiś temat, czyli wzięcie jakiejś wkładki/ igły (powszecnnie "uznanej" i znanej- jako wzorzec ( taki małe Sevres podparyskie)![]()
Chodzi o "punkt" odniesieniaWojtek pisze:Nie bardzo rozumiem. Obieramy "wzorzec" i co dalej?
Jeśli chodzi o klasyfikację to raczej poniżej M75.eenneell pisze:jak ocenić AT-71 względem ww szczurka![]()
![]()
Wojtek pisze:Jeśli chodzi o klasyfikację to raczej poniżej M75.
Jak chcesz samemu prowadzić sobie takie porównania to raczej nikt Tobie nie przeszkodzi, ale ogólnoforumowe "wzorce" tego typu raczej nie mają sensu.eenneell pisze:Czyli odniesienie do M75 akceptujemy![]()
![]()
Mnie pasuje