Wpadłem godzinę temu z ciekawości do Biedry na dzielni, znalazłem dwa przebrane kartony z płytami. Pozostały głównie Tears For Fears, Abba, Mike Oldfield, Lady Pank. Był też jeden egzemplarz "gramofonu".

omijam jak moge tylko ten sklep.-Wolf- pisze:Witching Hour Produstions - do 22 stycznia -25%.
A już myślałem, że nikt nie czekał dłużej ode mnie.-Wolf- pisze:Kupowałem kilka razy. Najdłużej, na Morowe "S" czekałem prawie tyle ile trwa ciąża
Ci z holenderskiego mieli mi dosłać gratisowo zamiennik, bo przysłali jednego bubla i g. z tego wyszło. Już nie chciałem się szarpać, bo to by znowu opóźniło wysyłkę reszty płyt o miesiąc lub dwa.ale przeprosili i dorzucili winyl w gratisie.
emka pisze:Nie wiem, czy to nowa wiadomość. W Empiku trochę płyt taniej 30 lub 40%. Nabyłem Dianę Krall - All for you, zniżka 30% plus 5 za wyrobienie karty
Kupilem Emperor Box z Blood Music. Zaplacilem 12/8/2015RCOM2180 pisze: A już myślałem, że nikt nie czekał dłużej ode mnie.![]()
Ale pewnie kupowałeś/płaciłeś w momencie, gdy box jeszcze nie był wydany? Te płyty, które zamawiałem były normalnie dostępne. Niektóre nawet Empik miał.metalhead pisze:Kupilem Emperor Box z Blood Music. Zaplacilem 12/8/2015
To tak trochę ku przestrodze: w Empiku Imaginery Cities Chrisa Pottera - promocja 49% (ze 192,99 na 97,99), w MediaMarkt bez przeceny - 84,90. To takie ichnie "promocje".emka pisze:Nie wiem, czy to nowa wiadomość. W Empiku trochę płyt taniej 30 lub 40%. Nabyłem Dianę Krall - All for you, zniżka 30% plus 5 za wyrobienie karty