To są wszystko ORYGINALNE headshelle ?Regsoft pisze:Do stadka wkładek Denon dołączył kolejny nowy "zwierzaczek"![]()
Chyba jednak mam słabość do modeli DL![]()
DL-160 (01).jpg
DL-160 (04).jpg
Pierwsze próby na wybiegu ...
DL-160 (02).jpg
I w zagrodzie ...
Cart 01.jpg
Cart 03.jpg
Rozumiem, że to co doczepione było do headshella spoczywa w garażu
Ależ proszę : http://www.ebay.co.uk/itm/291969943015? ... rmvSB=true
Ale-że-ozo-hozzzi ?
O w mordeczkie. To już wiem czemu na soniacza wyprułem 500 ojro. Choć w sumie to za samą wkładkę się opłacało bo rządzi na dzielnicy.
Taż cholera ja również zapomniałem, a jedna to bezwzględnie. Bardzo estetyczny BTW.
Czy wyjadzy z tą ilością gramofonów zwłaszcza lotnicze, nie są zbyt męczące w sensie logistyki? No bo przecież jeszcze płyty!
Odchodzisz od przyjętej na poprzedniej stronie konwencji Dark ... zabieram trzodę a nie pastwiska ... no jeśli to jedno i tylko autem ... jest taki zawsze chętny X50. Klapa zostaje bo ... się porysuje ... talerz do plecaka ... zacisk na ramię i na tylne siedzenie ... reszta wygodnie sobie jedzie w ... zagrodzie
To może być aktualnie trudne w sensownej cenie
Kupiłeś okazyjnie? Cena 85 dolców się utrzymuje. Tańsze są mniejsze pudełeczka, tak zamykane/bezpieczne jak i typowo ekspozycyjne.
Tak. 60 USD. OEM. Wyprzedaż starego modelu (nowy ma lepszy zatrzask) z wystawy. Ale 85 to chyba jeszcze nie jest tragicznie skoro sygnowane (np. K-5 Fidelity-Research) kosztują ponad 200. Stary model.
I o to chodzi
Szczególnie jak się ma 2 takie same modele gramofonu/ramiona wpięte do ów toru