Swego czasu kupiłem Toma Waitsa Orphans 7LP 180 g za około 120 funtów, album nowy. Dziś wszedłem na ebay no i wyszły mi gały. Mój album przesłuchałem nie więcej niż 3-4 razy. http://www.ebay.co.uk/itm/Tom-Waits-Orp ... 4d1dcce5f1
Mój najdroższy (póki co) winyl to Breakout "Kamienie" tłoczenie stereo Muzy z wczesnych lat 70-tych, stan NM za 120 złotych. Dostałem zniżkę "dla stałego klienta", wystawiony był za 160...
Najdroższy winyl jaki zakupiłem to Kraftwerk za jedyne 139 zł choć nie pamiętam czy za "Tour de France" nie dałem o dyche więcej. Ale to i tak nie najdroższa płyta jaką mam. Za rodzynki na CD dawałem więcej
Załączniki
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
Ladyland;
Okazyjnie to jest 1Press USA za 500 w stanie VG+/NM Goldmine, okładka z cycami nie wysłoniętymi. Japończyk 140 pln max NM/M. I nie będzie to okazyjnie.
Chyba, że Allegro kolego traktujesz jako portal okazji Prawdziwych
Jeny blispx bój się boga, tyle to ja dałem kiedyś za kultowe buty australijskie R.M. Williams. Za jednego LP bym się zastanowił. Choć pewnie dłużej posłuży bo williamsy poszły do kosza po 6 latach...prawie płakałem.
Z kolei kolega cooledit to ze szkocji niechybnie pochodzi
Miałem nagły przypływ adrenaliny gdy licytowałem, później dopiero otrzeźwiałem gdy zobaczyłem na ile stanęło Koniec końcem ten album nie ma dobrych reedycji, muśnięty zębem czasu gra o wiele lepiej niż współczesne minty
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo