Heh, też bym dał.
Tego Nelsona mam na szczęście, jeszcze z czasów świetności, jak kupowałem to wtedy nie widziałem co to jest, ale patrzę "Dolphy z sidemanami dobrymi", to fru.. i sobie leży. Piękna rzecz.
My Funny Valentine wreszcie wpada niemal dziewica, sporo cichych fragmentów więc wszystko się liczy
Tak w sumie słucham i było kilka click-popów (pęcherzyki powietrza) ale pozostałe egzemplarze także je mają, widocznie wada tłoczenia i lepiej się chyba już nie trafi, najważniejsze że brak rys wzdłuż i wszerz
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
THE BEATLES "A Hard Day's Night" soundtrack United Artist - UAL 3366 - USA
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Charlie Byrd - Byrd Song Riverside Records - 481 - USA
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Byrd in Flight, reedycja 200G Classic Record, płyta wybitna- szkoda tylko że w CR dość często zdarzają się wpadki typu jakieś odpady poprodukcyjne których za cholerę nie można umyć
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo