Dodax - czy mam się martwic?
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Re: Dodax - czy mam się martwic?
Nie no,ogólnie to git majonez.
Gansi ładnie strzelają różami.To moja pierwsza ich płyta w zbiorze.

- Kichal
- Gramofon: Technics SL-5300
Ja nadal bez płyty

Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100
Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700
Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700
- MeqhabTion
Spokojnie, zdażają im się dłuższe obsuwy, ale do tej pory wszystko dochodziło. Zawsze przychodzi nierejestrowana.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2016, 18:55 przez MeqhabTion, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kichal
- Gramofon: Technics SL-5300
Do mnie też już wszystko ładnie doszło. Paczka dotarła na pocztę 21.10 czyli bodajże jeden lub dwa dni po planowanym terminie. Awizo dostałem dopiero 24.10 prawdopodobnie lub w piątek po 12, ale wydaje mi się, że listonosz wtedy już chodził i dopiero zostawili awizo 24.10. Płyta porządnie zapakowana, wszystko pieknie
Mogę polecić.

Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100
- trafalgar
No widzisz,nie trzeba się martwić na zapas.Przyjemnego odsłuchu.Kichal pisze:Do mnie też już wszystko ładnie doszło. Paczka dotarła na pocztę 21.10 czyli bodajże jeden lub dwa dni po planowanym terminie. Awizo dostałem dopiero 24.10 prawdopodobnie lub w piątek po 12, ale wydaje mi się, że listonosz wtedy już chodził i dopiero zostawili awizo 24.10. Płyta porządnie zapakowana, wszystko pieknieMogę polecić.

- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Ja to bym się martwił na miejscu naszego zacnego kolegi Wolfriego znanego niesłusznie jako @Wolfrl, bo mi jeden gość ostatnio klarował, że te kolorowe to trochę lepiej grają, ale krócej wytrzymują.
Poważnie zaprawdę, Wam powiadam i rzecz dotyczyła ciemno czerwonych.
Poważnie zaprawdę, Wam powiadam i rzecz dotyczyła ciemno czerwonych.
-
Jak się ich używa jako frisbee, to faktycznie mogą krócej wytrzymać 

- darkman
- Kontakt:
Białe Ulvery podbno latają najwyżej. Jak będziesz rzucał, to pse w kierunku mojej młodszej latorośli. 

- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
Zamówiłem tydzień temu pare płyt z dodaxa (coś koło osmiu). Idę dzisiaj po drewno a tu paczka leży (za głośno słucham muzyki i listonosz czasem nie może się dobić)...tak więc nie wiem czy to jakoś rejestrowaną pocztą wysyłane czy nie.

Otwieram a tu Miles smutny siedzi...
Smutny bo całą drogę z Frankfurtu musiał sam wędrować. Jak mi tak będą je pojedyńczo przesyłać to nie wiem gdzie tu biznes 
- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
Dodax nie przestaje mnie zadziwiać.......
Dzisiaj przyszła kolejna porcja płyt z mojego zamówienia i...każda z nich została wysłana oddzielnie!!!
Dzisiaj przyszła kolejna porcja płyt z mojego zamówienia i...każda z nich została wysłana oddzielnie!!!

-
Zawsze wysyłali oddzielnie. Podobno ze względów bezpieczeństwa.
- darkman
- Kontakt:
No jak przysyłają to co się martwicie? Socjotechnika spedycji nieistotna.
Nie ten wątek
Nie ten wątek

- trafalgar
Dokladnie,do mnie też dociera kazda osobno pokowana.kielek pisze:Zawsze wysyłali oddzielnie. Podobno ze względów bezpieczeństwa.
-
https://www.dodax.pl/help/Koszty%20wysy ... %20dostawa
"Czy możliwe jest otrzymanie wszystkich zamówionych produktów w formie jednej przesyłki?
Ze względów logistycznych każdy z zamówionych produktów jest wysyłany osobno. Ponieważ jednak wszystkie nasze produkty są dostarczane bezpłatnie, nie generuje to dla Ciebie żadnych dodatkowych kosztów."
Ma to swój sens. Lepiej niech zaginie 1 z 10 paczek z pojedynczymi płytami, a pozostałe 9 dotrze do odbiorcy, niż miałaby zaginąć jedna paczka z 10 płytami.
"Czy możliwe jest otrzymanie wszystkich zamówionych produktów w formie jednej przesyłki?
Ze względów logistycznych każdy z zamówionych produktów jest wysyłany osobno. Ponieważ jednak wszystkie nasze produkty są dostarczane bezpłatnie, nie generuje to dla Ciebie żadnych dodatkowych kosztów."
Ma to swój sens. Lepiej niech zaginie 1 z 10 paczek z pojedynczymi płytami, a pozostałe 9 dotrze do odbiorcy, niż miałaby zaginąć jedna paczka z 10 płytami.