Witam serdecznie,
Poszukuję gramofonu Pioneer PL 12D lub 516x sprawnego technicznie w 100% oraz z klapą. Mile widziana jakaś lepsza wkładka typu AT - nie musi być wysoki model np at95e - ew. bez wkładki ale w troszkę rozsądniejszej cenie Nie interesuje mnie PL 112D - po prostu mi się nie podoba. Cena za całość jaka by mnie interesowała to plus minus 400zł.
Najlepiej odbiór osobisty w Częstochowie i okolicach, ale może być też wystawienie na allegro i wysyłka - kurier DPD przez sendit to 14.50zł więc przeżyję Jestem otwarty na propozycje co do innego sprzętu ale te dwa wyjątkowo wpadły mi w oko i z tego co czytałem na forum to mają całkiem dobre opinie.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2016, 11:20 przez Kichal, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100 Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700
Chodziło mi bardziej na zasadzie, że nie musi być zamontowany wysoki model i starczyłoby coś pokroju at95e Faktycznie trochę niejasno to napisałem. Koncert życzeń trochę jest, aczkolwiek z tego co przeglądałem na archiwum allegro i archiwalne olx to spokojnie w ciągu ostatniego roku można było wylicytować sprawne i kompletne egzemplarze po 280-350zł, bez paska i igły był nawet za 220 więc cena 400zł chyba nie jest nierealna i wyssana z palca
Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100 Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700