lepszy wybór to Pilot V-1 ( nie mylić z V-1

Mam to rozumieć jako:
Pilot - co to za marka??????????
Altusy - odpadają, mam już jedne kolumny z natrętną górą. Dlatego rozważam m.in. Mildtony.
Wygłupiasz się teraz, czy mówisz serio? W piśmie czasem ciężko to rozpoznać.
Nie serio. Tutaj akurat myślę praktycznie: czy jeśli mi nie podejdą, ktokolwiek je ode mnie kupi?pawlos pisze:Pilot v-1 to musi być niemieckie
Już wiem, o co gościowi chodziło, bo dopytałem. On twierdzi, że Heco i Telefunkeny dodają basu, więc z "ciepło-basowym" Kenwoodem dadzą dźwięk przebasowany.
translator google chyba go zawodzi, a czy on jest głuchy ten co ci dał taką opinię? w heco bas jest pkt szybki i sprężysty, a TFK podobnie z tym ze jest go trochę więcej i schodzi niżej. no ale ja jestem zwykły człek a tamten to "audiofil"Tarkus pisze: Już wiem, o co gościowi chodziło, bo dopytałem. On twierdzi, że Heco i Telefunkeny dodają basu, więc z "ciepło-basowym" Kenwoodem dadzą dźwięk przebasowany.
Tamten to handlarz sprzętem i podejrzewam, że chciał mi wcisnąć swój towar. Czyli mówisz, że człek opowiada farmazony? Heco i Telefunken naprawdę ujmują basu, a nie dodają, i sopran mają jasny, ale nie kłujący? To dlaczego ja nie biorę Heco lub Telefunkena? Jeszcze parę sztuk jest!
Po namyśle: wygląda na to, że wybór powinien paść na Telefunkena.