W takim razie spróbuję się podzielić moimi informacjami.
O pierwszej płycie (PSJ-X-001) dowiedziałem się podczas JJ'84. Uczestniczyłem w spotkaniu na którym omawiano ten temat. Z rozmowy wynikało że płyty jeszcze fizycznie nie ma, ale niedługo powinna się pojawić. Była mowa o 470 numerowanych egzemplarzach. Jakiś czas później poproszono mnie, żebym przy okazji mojej podróży służbowej odebrał kilka egzemplarzy. Myślę że było to jeszcze w 1984 roku. Niestety byłem tylko kurierem... ale mając wydeptaną ścieżkę, już kilka miesięcy później jechałem po swój egzemplarz. W obu przypadkach, czyli na przestrzeni ok 6 m-cy, płyty opakowane były w zastępcze okładki Pojazzu - niebiesko-seledynowe tło. Swoją drogą możnaby je wszystkie jakoś pookreślać. Dołączone też były tekturowe wkładki formatu pocztówki z powtarzającym się kolorowym (od jasno-różowego do czerwonego) napisem "We Want Miles". Plus czarny znaczek Jazz Jamboree. Druga strona pocztówki czysta. Nie mogę tego w tej chwili znaleźć, mogę dołączyć skan przy okazji. Numery matryc (strona A/B): PSJ-X001-A AK / PSJ-X001-B AK

Nieco później wpadła mi w rękę ta pozycja ze zmienionym labelem. Numery matryc identyczne.
Odbierając X-PSJ-002, miałem okazję widzieć ich większą ilość. Wszystkie miały identyczne białe tekturowe okładki - pełne, bez żadnych wycięć na label - żadnych napisów ani rysunków. Do płyty dołączona mała cienka karteczka z tytułami utworów. Numery matryc: XPSJ 02 A-3 / XPSJ 02 B-3
PSJ-X-003 - jak wyżej. Widziałem stos płyt - wszystkie w foliowych kopertach wewnętrznych, zapakowane dodatkowo w papierową wewnętrzną kopertę z otworami na label. Numery matryc: XKPSJ 003 A-3 / XKPSJ 003 B-3