Wolę bardziej klasyczny - surowy design.
Ciekawe z czym by Ci się skojarzył Technics SP 25
Nie bluźnij. Pewnie na iPhonie kręcone ...
Jeśli ktoś pisał, że nie musi być automat to nie ma ...
Pomijając moje ulubione Soniacze PS-X65 (ew. 75 choć preferuję docisk grawitacyjny
Ładne ale cenowo nieco nie teges ...
Mnie z cackami jakie z tego napędu wyczarowuje pewien forumowicz
Muszę przyznać, że śliczna bestia z niego i trafia na moją listęRegsoft pisze:Pomijając moje ulubione Soniacze PS-X65 (ew. 75 choć preferuję docisk grawitacyjny) to przemyśl Kenwooda KD(KP)-990.
Ładna, głęboko czarna bestia z fajnym ramieniem na ciężkie wkładki.
U mnie odpadł z uwagi na brak automatu (leniwy jestem) ale doceniam ...
http://www.quoka.de/hifi-audio-tv-video ... od-kd.html
http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=1108957987
Co o tym sądzisz?
Oczywiście jak najbardziej doceniam wszelką pomoc i biorę sobie do serca wszystkie propozycje. Jest z czego wybierać.KUTI pisze: Spoon, koledzy już dali Tobie dobre propozycje, radzę poczytać wątek, bo istnieje taki z tym budżetem. Zobaczysz jakie są propozycje, obejrzysz dane modele w necie i tyle. Właśnie to co się Tobie nie podoba, to ten Pro Ject może przy tych modelach tylko popiardywać.... Nie ograniczaj się tylko z Allegro, zobacz tez na eBay-u. Z tym budżetem możesz już pozamiatać, oczywiście jak kupisz coś porządnego, będziesz musiał pójść za ciosem z dalszym sprzętem, ale to już pózniej. Czyli tak jak Tobie radzili inni, wysokie modele: Kenwooda, Denona, JVC, Pioneer, Sony, możesz sprawdzić też Luxmany. No niestety jak chcesz coś dobrego to musisz pójść na jakieś kompromisy...
No trochę sie przez lata pozmieniało. Jedni padli, inni zaczęli tłuc klocki do marketów.
Niesłusznie. O wiele trudniej wtopić na ebay-u niż na Allegro. Problemem sa koszty wysyłki jak kupujesz coś za stówkę. Ale przy Twoim budżecie to juz nie takie istotne. Uważaj na zakupy w USA. Trzeba zwracać uwagę na napięcie zasilania. Nie wiedzieć czemu często jest to tylko 110V, podczas gdy w Europie ten sam model miał możliwość zasilania z każdego napięcia.
Powiem więcej - w czasach kiedy rynkami światowymi rządziły zdrowe zasady, można było mieć zaufanie do marek. Przykład pierwszy z brzegu - marka TDK - swego czasu topowy producent kaset magnetofonowych i kaset video - dziś label, którym sygnuje się jakiś najgorszy chlam typu radia kuchenne czy słabe słuchawki.
Zauważyłem Kenwooda, ale niemal przegapiłem tego PS-X65, o którym napisałeś... też bardzo ciekawa i ładna bestiaRegsoft pisze: Pomijając moje ulubione Soniacze PS-X65 (ew. 75 choć preferuję docisk grawitacyjny) to przemyśl Kenwooda KD(KP)-990.
Niepotrzebnie się obawiasz, oczywiście stan musi być nieskazitelny. W razie przygód w trakcie wysyłki i braku porozumienia ze sprzedawcą ebay rozwiąże to na Twoją korzyść.spoon pisze:
eBay-a trochę się obawiam... wydaje mi się, że jednak dużo łatwo tam wtopić... chociaż może to tylko strach przed nieznanym..
Co może być bezpieczniejsze niż zakup na eBay opłacony przez PayPal?