Ja mam telefon w njumobile. Działa na nadajnikach Orange, więc w mojej okolicy nie ma problemu z zasięgiem. Płacę maksymalnie 39 zł miesięcznie. W tym mam wszystkie rozmowy za free (na komórki i na stacjonarne), smsy i mmsy też za free. Do tego teraz na start jest zdaje się 13 GB netu LTE, a że już jestem ponad 2 lata, to mam trzy razy więcej czyli 39 GB. I umowa jest od razu na czas nieokreślony, czyli można zerwać np. po pierwszym miesiącu.
Polecam VirginMobile. Byłem w Play ale miałem ich już szczerze dość- byli tani, byli fajni ale tak z 4 lata temu. Niestety od tego czasu nie zmienili nic. W przypadku wyboru telefonu na kartę- bezkonkurencyjna oferta- za 30 zł dostajemy telefony, sms za darmo do wszystkich, 3 gb lub 5 dla nowych klientów za darmo neta.
Jedyny minus, który zauważyłem to to że doładowania trzeba robić przez payu bo chyba na razie nie udało im się dogadać z bankami...
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
No tak m-c jest tu z urzędu, kwestia tylko zwolnienia/zaklikania numeru na centralach po stronach przenoszenia tutaj już trzeba liczyć na dobrą wolę operatora. Wykonuje się to w 5 minut ale jak się trafi na jakiegoś betona to robi się pod górkę
Co do Play ofertę mają jak wszyscy ale dostępność usługi jest na niskim poziomie
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
A odwrotnie z Plus do Play robił ktoś migrację?
(mam - umowa normalna, czas nieokr., abonament 51; z netem)-chcę przenieś numer do Play na abonament "solo coś tam.
darkman pisze:A odwrotnie z Plus do Play robił ktoś migrację?
(mam - umowa normalna, czas nieokr., abonament 51; z netem)-chcę przenieś numer do Play na abonament "solo coś tam.
Ale co X2? To jakiś telefon, tak? http://www.play.pl/telefony/allveiw-x2-twin/
A o co chodzi ?? Nie szukam telefonu. Chce zmienić sieć na Play z zachowaniem numeru, ale się nie upieram, mogę mieć nowy numer.. może to i lepiej = mniej spamu (?)