proponuję "TU" wsadzić tematy "dualowe"

Albo coś w tej materii...
Tu chodzi bardziej o problemy techniczne, (a nie "zakupowe"- co i za ile ")Wojtek pisze:Nie wrzucę wszystkich wątków typowo Dualowskich do jednego wora
To właśnie miałem na myśli.eenneell pisze:Tu chodzi bardziej o problemy techniczne
A mógłbyś zrobić zdjęcie?JacK pisze:dlaczego w Dual CS 455 headshell jest sklejony do ramienia
Nie na wcisk, ale na wkręt, na śrubę.JacK pisze:choć instrukcja sugeruje że mamy doczynienia z mocowaniem "na wcisk".
Jeśli chodzi o serię CS-4xx to sprawa wygląda tak:JacK pisze:Jak jest w innych dual-ach tej serii, ktoś wie ?
POPIERAMJaskier pisze:A nie lepiej utworzyć cały dział dla Duala i tam zakładać wątki techniczne?
już jest niezłyJaskier pisze:Za chwilę będzie tu taki bigos, że nikt nic nie będzie wiedział...
Mam takie samo zdanie odkąd zobaczyłem ten wątekJaskier pisze:Bez urazy, ale rozwiązywaie wszystkich problemów w jednym wątku jest bez sensu i logiki. Za chwilę będzie tu taki bigos, że nikt nic nie będzie wiedział...
Nie chodzi tu o faworyzowanie jednej marki, ale o pewien porządek. Stworzenie takich działów jest całkiem wskazane. Nie chodzi oczywiście o osobny dział dla każdej istniejącej marki, ale dla kilku najpopularniejszych na forum - a do tych należą właśnie Dual, Technics i PioneerWojtek pisze:Bo wbrew pozorom nie mamy aż tylu tematów "Dualowych" żeby przeważały nad resztą marek.
Dodatkowo, potem się zacznie "a dlaczego nie Technics? A Pioneer? Ejjj, a czemu nie ma działu Pro-Jectów?" itd.
Nie widzę w tym nic złego, VE to wzór godny naśladowaniaWojtek pisze: Takie "działy markowe" kojarzą mi się z forum dyskusyjnym VinylEngine.
Ponieważ "Dual" jest znakomity jak jest dobry, ale jak się "sp....y" to jest trochę problemów, a wątków gramofonowych jest kilka stron, to trudno jest wyłowić te "dualowe"Wojtek pisze:Mam takie samo zdanie odkąd zobaczyłem ten wątekPretensje do twórcy.
Jaskraeenneell pisze:Popieram Jaskiera
SorkiJaskier pisze:Jaskraeenneell pisze:Popieram Jaskiera