nie wpisuje w wyszukiwarke "ebay, gemm czy amazon", ale ty gdybys wpisal to napewno by ci pokazalo sporo pozycji, ale najlepiej na forum - niech szukaja po co mam sie meczyc. Juz 2 raz podpowiedzi z mojej strony nie zobaczyszkane87 pisze:Wujek google
Kupię płyty Grand Funk Railroad!!!
-
Re: Kupię płyty Grand Funk Railroad!!!
Wydawało mi się że to poniekąd cel tego forum ale może Ty wiesz lepiejale najlepiej na forum - niech szukaja
Nie wiem jak to przeżyjęJuz 2 raz podpowiedzi z mojej strony nie zobaczysz

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
kane87 ma poniekąd rację. Chyba nie po to zamieścił ogłoszenie w dziale giełdy forumowej, żeby ktoś podrzucał linki do różnorakich ofert z sieci.
Tutaj raczej liczy się na handel wśród użytkowników forum
Jeśli się mylę to mnie popraw kane87.
Tutaj raczej liczy się na handel wśród użytkowników forum

Jeśli się mylę to mnie popraw kane87.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Sam się zastanawiałem czy nie podrzucić linków w temacie, ale mi się nie odechciało, formuła forum jest otwarta i każdą odpowiedź byle w temacie można uznać za zasadną. kane87 widać jednak podpowiedzi nie chce...
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
JacK, dokładnie o to mi chodzi. Z amazon , ebayów itp umiem korzystać i wiem, że płyty tam są wszelakie. Ale po co mam coś ściągać zza oceanu, skoro "być może" ( kto pyta nie błądzi) ma ją któryś z forumowiczów. Gdyby każdy był samowystarczalny to trzeba by wszystkie społeczności zlikwidować
Jakos nie widze tam wzmianki pytajacej czy ktos ma do sprzedaniaWojtek pisze:Chyba nie po to zamieścił ogłoszenie w dziale giełdy forumowej, żeby ktoś podrzucał linki do różnorakich ofert z sieci.

Chyba celem forum jest wymiana informacji i pomaganie innym itd. Chyba ze wiesz lepiejkane87 pisze:Wydawało mi się że to poniekąd cel tego forum ale może Ty wiesz lepiej
Napewno. Jesli nawet ktos podsyla ci linki gdzie sa plyty to nie narzekaj, bo ktos poswiecil czas aby poszukac i nie wie czy sprawdzales i na jakich serwisach. Twoja odpowiedz byla troche nie na miejscukane87 pisze:Nie wiem jak to przeżyję
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ej ej, spokojnie towarzysze, nie ma co się frustrować o takie byle cokane87 pisze:Co ??? Śmieszny jesteś człowieku

Nastąpiło nieporozumienie. kane87 zaczynając ten wątek ewidentnie liczył na to, że ktoś z forumowiczów może ma coś do zbycia z interesujących go płyt.
Pozostali chcieli go wspomóc w poszukiwaniach zamieszczając różne oferty z sieci, ale kane87 nie chciał i nie chce tego typu pomocy.
Tak więc jak dla mnie wszystko jest jasne i nie ma co się obrażać na siebie. Tym bardziej nie ma sensu pomagać na siłę, jeśli ktoś tego typu pomocy nie chce.
Ogłoszenie tak czy siak wisi i jeśli nie teraz to za jakiś czas może się trafi ktoś z pierwszymi płytami Grand Funk na sprzedaż

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Gramofon: Thorens TD - 150
Mogę sprzedać taką - Capitol C 054-580