Skoro masz gramofon z pewnego źrodła, to przynajmniej nie musisz się martwić tylko słuchać

Ale jest też Słownik ang.-pol. / pol.-ang. Collins pod red. Fisiakaarturxyz pisze:....eeee.......... ''Gość Niedzielny' w takim towarzystwie
Zależy, jakie towarzystwo masz na myśli.arturxyz pisze:....eeee.......... ''Gość Niedzielny' w takim towarzystwie
Na podwojnej triodzie 6sn7/GT najprościej jak tylko możnaklin pisze:Też fan Fikusa?ja mam Philipsa 753 i też robiłem w nim stopień lampowy. Na jakich lampach robiłeś swojego?
Dalem rosyjskie odpowiedniki 6n2p,kondensatory WIMA zamieniłem na Jentzen Audio superior-z takie wystarczyły nie trzeba pakować droższych dorobiłem ekran dla transformatora . Będę jeszcze wymieniał obudowę na metalowa.darkman pisze:Fajny zestaw. W CD to nie lubię jak coś wystaje, dałbym lampkę do środka, ale kwestia gustu, rzecz jasna. Jakie lampy dałeś do LB (kondensatory (z tego co wyczytałem na forach) w późniejszych wersjach dają już lepsze i ponoć dało to efekt odbrumienia (ale to info wyczytane z tym, że Klin też to potwierdził, a potem przejrzałem sporo wypowiedzi na hamburgerowych forach) ?