i BOb MARLEY http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1880720615
Sorki Wojtek ale mam awarie przeglądarki i tylko tak mogłem podać linki

Mi ten sposób nie przeszkadzabisek pisze:Sorki Wojtek ale mam awarie przeglądarki i tylko tak mogłem podać linki
Parę sekund i po problemie, tak szczerze mówiąc.bisek pisze:Chciałem kiedyś zmienić te dane ale jest to nie warte zachodu
Mylisz się , jest to warte zachodu bo wygodniejsze dla kupującego. Ludzie są z natury wygodni i nie każdemu chce się kopiować i wklejać robiąc klasyczny przelew on-line. Opcja "płacę z allegro" to najlepsza rzecz jaka przydarzyła się temu serwisowi w całej jego historii. Kapitalnie ułatwia życie zarówno kupującym jak i sprzedającym, co najważniejsze nic nie kosztuje odwalając całą robotę z przelewami i adresowaniem po zakupie. Radze Ci znaleść te kilka sekund na zmianę konta w ustawieniach serwisu allegro.bisek pisze: Chciałem kiedyś zmienić te dane ale jest to nie warte zachodu,zresztą komentarze które otrzymałem chyba o czymś świadczą.
A co ma do tego socjalizm?bisek pisze:Socjalizm zrobił swoje
Nie do końca było taKbisek pisze:Przed rokiem 1990 ciężko było kupić płyty wydawnictw innych niż Polskie,Radzieckie i z byłego bloku wschodniego,
Żadnych problemów z zakupem płyt, które nie są na zachodzie wydawane? Tak jak to miało miejsce w przypadku albumu, który chcesz sprzedać?bisek pisze:za to na zachodzie kupno takich płyt nie sprawiało żadnych problemów
Gdyby było realne to może tak. Tych spod sufitu to unikambisek pisze:myślałem że osiągnięcie minimum bez problemu
Nie rozumiem. To po co sprzedajesz w ogóle? Szybki zysk?bisek pisze:a tak będzie cieszyś uszy i oczy bo muzyka jest w moim guście.
Po pierwsze nie wiemy, za ile chcesz tę płytę sprzedać.bisek pisze:NIe prawda,na ebay ta płyta poszła najtaniej za 60 USD w dodatku koleś dał opis płyta używana i nic więcej,dodajcie sobie koszt przesyłki i macie sume duże większą niż ja chciałem otrzymać.