Owszem ale miło byłoby dowiedzieć się w czym jest lepszy od Ad Fontes...
Dziwi mnie też odrobinkę brak zwolenników AF

Oj tam. Męska jaskinia jest w każdym pomieszczeniu w którym postawisz kratę piwa na namiastce stołu.
Masz całkowitą rację
Hm..jak już pijecie z Klinem przy piątkowym wieczorze, to miarkuj pse, bo on ma mocniejszą głowę i nie miewa kaca.Myszor pisze:AF.
music hall na kilometr śmierdzi projectem poza tym wspierajmy rodImych konstruktorów
Ale jeśli ma wzbudzać podziw i jeszcze grać, a masz co na nim położyć to dlaczego nie nowy Transrotor lub coś jeszcze lepszego???A skąd wniosek, że nie mam?
rozumiem, że masz mnie za kogoś dla kogo liczy się wygląd i wydana kasa a nie jakość dźwięku? ok, masz prawo.
Nie mam nawet 5K a gdzie tutaj jeszcze do 10:(?
Nie porównywałem z niczym wybitnym ale też i niczym za za 100plnów. Rzeczywiście polecił mi je kolega, możliwe że kiedyś wymienię... A czy Ty widziałeś to chińskie pre na oczy czy tak tylko dywagujesz bo chińskie?
Wiem, że to słaby gramofon dlatego szukam innego. Spodobał mi się AF i chciałem go kupić a wtedy dostałem ofertę na tego MH, zapytałem który lepszy a nie o ocenę reszty toru... Pewnie można lepiej ale mi bardzo odpowiada (wzmacniacz, CD, kolumny) próbuję stworzyć przyzwoicie grający i wyglądający tor analogowy ale taki który będzie pasował do reszty ... Zarówno jeden jak i drugi te warunki spełni...