Cześć, gdzie można w miarę tanio kupić lampkę na cinch'a? Widziałem takie na djshop.pl, ale cena trochę odstrasza
Ewentualnie mógłbym sam sobie tą zrobić, lubię pomajsterkować. Z tym, że jaka powinna być specyfikacja takiej diody? Orientuje się ktoś? W instrukcji nic nie ma na ten temat....
Normalnie to powinno być 220V 50Hz ale zazwyczaj jest ok.230V - na chwilę bieżącą dokładny odczyt to 233,8V. Jeśli chodzi o częstotliwość to raczej ten parametr jest utrzymywany w okolicy 50Hz z bardzo niewielką odchyłką.
P.S.
Nie to gniazdko
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 20:59 przez cooledit, łącznie zmieniany 1 raz.
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
Wychodzi że to specjalne gniazdo dedykowane tylko takiej lampce.
Znalazłem też taki opis:
"PDT-4000 was one of Vestax`s .... The target light output on this table is a standard female RCA jack that puts out 12v 100mA ..."
Jeśli zatem wszystkie lampki są ze sobą kompatybilne a nie dedykowane pod konkretny model to w gniazdkach tych jest 12V .
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
cooledit pisze:Znalazłem takie oto zdjęcie z tematu target light
99image.gif
Wychodzi że to specjalne gniazdo dedykowane tylko takiej lampce.
Znalazłem też taki opis:
"PDT-4000 was one of Vestax`s .... The target light output on this table is a standard female RCA jack that puts out 12v 100mA ..."
Jeśli zatem wszystkie lampki są ze sobą kompatybilne a nie dedykowane pod konkretny model to w gniazdkach tych jest 12V .
A diabli ich wiedzą bo znalazłem jeszcze coś takiego ciekawego dla DJ-ów ale dla odmiany na XLR
Podpis brzmiał dokładnie tak
"SKYTRONIC - Skytronic XLR Gooseneck Phantom Powered Console Lamp For Turntables Mixers & DJ Equipment"