The Beatles - Revolver (drugie tłoczenie z 1966 roku).
Moi pierwsi Beatlesi Jedynym mankamentem tego albumu jest "Yellow Submarine". Jak tak można? Odsłuch: jak na taką płytę to bliski ideału, lekki szmerek w tle. Okładka też super. Bardzo udany zakup.
Kenny Clarke – Telefunken Blues, bardzo ładna okładka chyba sobie oprawię i na ścianie zawieszę, gra miód z przyzwyczajenia Savoy, Mercury kupuję bo wiem że nie będą styrane grabiami
edit:
dalej.. moja 1st 10-tka Jutta Hipp Quintet – New Faces - New Sounds From Germany, zarazem najstarsza płyta w zbiorze
Załączniki
1.jpg (40.13 KiB) Przejrzano 1217 razy
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Nie wiem czemu ale bardzo lubię tę płytę, niestety trafić na nią w dobrej jakości graniczy z cudem. Trzeba będzie chyba pogodzić się i zakupić z Sundazed
dalej.. aż wstyd się przyznać ale moja pierwsza płyta Mingus'a za to gra jakby była w ogóle niegrana
Załączniki
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
To było raczej pytanie retoryczne wyrażające niedowierzanie pomieszane z zazdrością, bo parę razy próbowałem kupić tego Beefhearta, i tanio to on raczej nie schodzi
Stan na moje to słabe Good, w takiej jakości tanio można spotkać na Ebay-u. A kupiłem trochę z przypadku aby wybadać sprzedającego jego prawdomówność w opisach aukcji
Na lepszy stan się raczej nie napalam, kupię z Sundazed mono. Na discogs stoi za tausend'a $ trochę przydroga jak dla mnie