Ale jazda. Wyobrażacie sobie pytanie przy kasie "po co panu tyle poduszek?" .darkman pisze:dobry wynik daje stosowanie cienkich poduszek syntetycznych - Ikea, jako wypełnienia
"A chcę je zamurować..."
Ale jazda. Wyobrażacie sobie pytanie przy kasie "po co panu tyle poduszek?" .darkman pisze:dobry wynik daje stosowanie cienkich poduszek syntetycznych - Ikea, jako wypełnienia
darkman pisze: dobry wynik daje stosowanie cienkich poduszek syntetycznych - Ikea,
Wniosek jest jeden - schron betonowy wyłożony poduszkami.Będzie bezpiecznie , cicho i przytulnie.Pawelec pisze:Wystarczą ściany i stropy betonowe metrowej grubości (prawo masy) i sprawa załatwiona
Myszor pisze:Ale jazda. Wyobrażacie sobie pytanie przy kasie "po co panu tyle poduszek?" .darkman pisze:dobry wynik daje stosowanie cienkich poduszek syntetycznych - Ikea, jako wypełnienia
"A chcę je zamurować..."
Mam! Wymyśliłem:cooledit pisze:darkman pisze: dobry wynik daje stosowanie cienkich poduszek syntetycznych - Ikea,Wniosek jest jeden - schron betonowy wyłożony poduszkami.Będzie bezpiecznie , cicho i przytulnie.Pawelec pisze:Wystarczą ściany i stropy betonowe metrowej grubości (prawo masy) i sprawa załatwiona