muzycznykombajn pisze:Pierwsze zakupione płyty 1. AC/DC - Rock or Bust , 2. AC/DC- Highway to hell. Polecacie może coś w tych klimatach ...zaskoczcie mnie:)
...ja bym dorzucił jeszcze GUNS N ROSES -APPETITE FOR DESTRUCTION + Use Your Illusion I + II,
AEROSMITH
MARILYN MANSON-
Rob Zombie
THE PRETTY RECKLESS: GOING TO HELL
itp...........
JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
Tej od mofi to raczej nie widziałeś.
Sprawdź na allegro bo ostatnio była za 300 zł. Jak zamówisz bezpośrednio od mofi to dochodzi 50 dolarów przesyłki no i cło. Mnie tak skasowali.
Bo MM to sklep dla idiotów, tam oni też muszą myśleć aby to sprzedać. Inna sprawa to fakt że MoFI nie ma w EU resellerów i ma generalnie wyjebane na Europę. Nawet na Amazon w Prime nie mam tam darmowej przesyłki do PL ino w US
Import za oceanu nigdy się nie opłacał w detalu ze względu głównie na logistykę. Z resztą ściagać coś w detal powiedzmy z DE czy UK także mija się z celem. Kwestia cło + VAT to już temat na oddzielną dyskusję
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
... tak widziałem tę okładkę i ten tytuł...sorry... nie zwracam specjalnie uwagi na wydawnictwo- raczej skupiam się na na słuchaniu muzyki nie wydawnictwa ...może dlatego nie jestem audiofilem...
JVC QL-A7
SONY PS-X60
JVC XL-Z 555
ONKYO INTEGRA A-8780
JAMO S 606
klin pisze:Czasem warto zwrócic uwagę bo różnice bywają spore
Zgadza się. W czasach Mf-ek nie robiło mi różnicy, jakie tłoczenie wrzucałem na talerz - wszystko i tak grało podobnie. W miarę jak poszczególne elementy toru wymienia się na lepsze, to i też człowiek staje się bardziej wybredny odnośnie jakości tłoczenia.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII