Witam serdecznie,
mam do sprzedania zestaw znanej zapewne wszystkim firmy Marantz. W skład wchodzi:
- wzmacniacz PM 420
- deck SD 420
- tuner ST 521
Wzmacniacz po kapitalnym remoncie, wymiana obu STK i głównych kondensatorów ( tak jak w oryginalne zamontowane kondensatory ELNA). Deck ma świeżo wymienione paski ( firmy Falc.co).
Zestaw zakupiłem ponad 15 lat temu od pośrednika ze Szczecina wraz z pełną dokumentacją. Przez cały ten czas służył mi godnie

Niestety w trakcie kilku przeprowadzek w ciągu tych lat dokumenty od niego gdzieś zaginęły. W każdym razie oryginalnie segmenty te były zakupione w Bremie przed Świętami Bożego Narodzenia 1983 roku jako zestaw MZS 4500. Niestety nabyłem go od pośrednika już bez gramofonu i głośników. Od nowości sprzęt gra razem i tak chcę go sprzedać. Ma on swoje lata i posiada pewne ślady użytkowania, ale technicznie wszystko działa bez zastrzeżeń. Sprzedaję tylko dlatego, iż ostatnio zakupiłem okazyjnie w doskonałym stanie podobny zestaw z nieco lepszym wzmacniaczem. Chętnych proszę o zapytania na priv. Oczywiście ewentualny kupiec otrzyma wraz ze sprzętem dowody zakupu części na papierze.
Cena: 490 zł + przesyłka, możliwy odbiór osobisty w mieście Płońsk.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2016, 17:10 przez
MooRooN, łącznie zmieniany 3 razy.