Przeszukiwałem polski internet w poszukiwaniu informacji o Audio-Technica AT-LP60-USB ( http://www.audio-technica.com/cms/turnt ... f849acaa9/ ) i raczej słabo z opiniami na jego temat, poza pojedynczymi wzmiankami. Zagranica jest bardzo zadowolona (chociażby liczne testy i unboxingi na youtube). Może więc warto (albo i nie warto) stworzyć temat dla zbłąkanych wędrowców jakim i ja byłem. Używał ktoś tego budżetowca? Co o nim myślicie? Ja jestem absolutnie zielony w kwestii profesjonalnego winylowania więc wolałbym nie prezentować swojej opinii jako rzeczywiście pomocnej, ale przebrnąłem przez parę budżetowych gramofonów i AT-LP60 gra do tej pory najlepiej. No i wreszcie, ile warto za ten sprzęt dać. Ja dałem za niego 200zł - oczywiście powystawowy, ale na całe szczęście wizualnie prezentuje się jak nowy, a jestem również pewien, że nie był nigdy używany pod prądem, bo pasek nie był naciągany na mechanizm napędzający talerz. Pudło też oryginalne. Myślicie, że cena była okazyjna? Zachęcam do opiniowania modelu.