W lipcu mamy koncert IM we Wrocławiu.wolfrl pisze:To ja dalej lecę z DziewicąIron Maiden - Iron Maiden.
Co kręcisz? (czyli czego aktualnie słuchamy na winylu)
- rajaz
Re: Co kręcisz? (czyli czego aktualnie słuchamy na winylu)
Technics SL-3310+Shure M97xE+Cambridge CP2+Denon PMA720AE+Pylon Pearl 25
Take me to the fantastic place...
-
-Wolf-
Wiem, ale odpuszczę tym razem. Byłem ostatnio jak u nas w Poznaniu grali ze Slayerem
Za to w miesięcznicę smoleńską w Poznaniu jest Entropia i na ten koncert pójdę na 100%
Ogólnie to jakość Somewhere w reedycji Parlophone dupy nie urywa. O ile przy samej muzyce nie słychać żadnych niepożądanych dźwięków, to w przerwach między utworami jest trochę irytujące świszczenie. Na szczęście na Iron Maiden - Iron Maiden już jest spoko.
- Regsoft
-
blackholesun
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 19:38 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.
- krychu337
- Gramofon: JVC QL-F6
Klasyka! Niemiecki press - powstał 45 lat temu 
- Załączniki
-
- The_Slider.jpg (25.31 KiB) Przejrzano 575 razy
JVC QL-F6 + AT440mlb/Sony TA-F570ES/Dali 104
-
-Wolf-
Warto. Bardzo warto. A przy okazji polecam kupić także Vesper. Również świetna płyta. Do nabycia tutaj.blackholesun pisze:Pytałem się Ciebie jak gra ten żółty placek? Warto brać na winylu?
A ja tymczasem kręcę Iron Maiden - Killers.
-
blackholesun
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 19:38 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-Wolf-
Pięknie
Ja dopiero po Ufonaucie kupiłem. Tak czy inaczej, żółtą warto zamówić, póki są dostępne, bo tylko 100 sztuk wyszło.
- ojcie_c
- Gramofon: Technics SL-1200GR
Dziwne, ja na swoim egzemplarzu żadnego świszczenia nie zauważyłem... Chociaż, z drugiej strony nigdy się nie wsłuchiwałem, a Ironów zawsze odruchowo podgłaszam jak słucham... Takie zboczenie....wolfrl pisze:Ogólnie to jakość Somewhere w reedycji Parlophone dupy nie urywa. O ile przy samej muzyce nie słychać żadnych niepożądanych dźwięków, to w przerwach między utworami jest trochę irytujące świszczenie. Na szczęście na Iron Maiden - Iron Maiden już jest spoko.
Technics: SL-1200GR +SL-PG42A +ST-610 + RS-BX707 +Onkyo A 8450 +2xJamo C95
- Dziadek
- Kontakt:
Uriah Heep – ...Very 'Eavy ...Very 'Umble
-
blackholesun
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 16:58 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-Wolf-
Ciekawe, że mam tak i na Somewhere In Time i na Killers (choć trochę mniej). Obie z Parlophone. Na Iron Maiden jest w porządku i właśnie zacząłem słuchać Live After Death i też jest na razie o.k. One też są z Parlophone. Ale przyznaję, że słucham na słuchawkach, bo lubię taką muzyką dowalić. Może na głośnikach nie będzie się to aż tak rzucało w uszyojcie_c pisze:Dziwne, ja na swoim egzemplarzu żadnego świszczenia nie zauważyłem... Chociaż, z drugiej strony nigdy się nie wsłuchiwałem, a Ironów zawsze odruchowo podgłaszam jak słucham... Takie zboczenie....
A żeby nie zabrakło zdjęcia: Iron Maiden - Live After Death.
- rajaz
Przed snem zapodam na słuchawki Brave New World Żelastwa, niestety na CD, dwa tygodnie temu trzymałem w rękach wersję winylową. Cena 700pln trochę mnie zmieszaławolfrl pisze:Ciekawe, że mam tak i na Somewhere In Time i na Killers (choć trochę mniej). Obie z Parlophone. Na Iron Maiden jest w porządku i właśnie zacząłem słuchać Live After Death i też jest na razie o.k. One też są z Parlophone. Ale przyznaję, że słucham na słuchawkach, bo lubię taką muzyką dowalić. Może na głośnikach nie będzie się to aż tak rzucało w uszyojcie_c pisze:Dziwne, ja na swoim egzemplarzu żadnego świszczenia nie zauważyłem... Chociaż, z drugiej strony nigdy się nie wsłuchiwałem, a Ironów zawsze odruchowo podgłaszam jak słucham... Takie zboczenie....
A żeby nie zabrakło zdjęcia: Iron Maiden - Live After Death.
Technics SL-3310+Shure M97xE+Cambridge CP2+Denon PMA720AE+Pylon Pearl 25
- bluegi
- Gramofon: różne
-
-Wolf-
Ha! Bez słuchawek świszczenia nie słychać, więc nie jest źle