Headsheel'e plastikowe, każdy rodzaj i rozmiar
-
Witajcie!
Mogę Wam zaoferować headshelle wydrukowane w technologii 3D, każdy rozmiar i rodzaj. Wedle życzenia, kolor dowolny, a cena? W porównaniu do oryginałów to 1/5
W razie pytań proszę o informację tutaj lub na maila: interm24@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie!
Mogę Wam zaoferować headshelle wydrukowane w technologii 3D, każdy rozmiar i rodzaj. Wedle życzenia, kolor dowolny, a cena? W porównaniu do oryginałów to 1/5
W razie pytań proszę o informację tutaj lub na maila: interm24@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie!
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
-
Re: Headsheel'e plastikowe, każdy rodzaj i rozmiar
Myśle że mniejsza bo wychodzi mi że ma nie całe 10 gram , i w sumie by się zgadzało bo to mały element plastikowy. Podeślę zdjęcie. Mowa oczywiście o samej ramie, konstrukcji, bez kabli i reszty.trafalgar pisze:A waga ta sama co ori?
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tylko po co komu plastikowy headshell?
Fajnie że masz drukarkę 3D, ale bez znajomości tematu ten pomysł jest wg mnie bez sensu
Po co komu headshell bez bolców kontaktowych?Krzychuuu pisze:Mowa oczywiście o samej ramie, konstrukcji
Fajnie że masz drukarkę 3D, ale bez znajomości tematu ten pomysł jest wg mnie bez sensu

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Akurat nie zrobiłem tego dla siebie tylko na zlecienie, więc komuś jest potrzebne 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tak. Temu co Tobie zleciłKrzychuuu pisze:Akurat nie zrobiłem tego dla siebie tylko na zlecienie, więc komuś jest potrzebne

Jedno ma sens: jak ktoś jest majsterkowiczem i potrzebuje jakiś nietypowy headshell, np. taki żeby pasował do Philipsów, a miał długie szpary na montaż wkładki.
To by było dobre

Podaj jakąś konkretną przykładową cenę za taki projekt, bo "oryginałów" to jest całkiem sporo i w różnych cenach, więc nie bardzo wiadomo jak co się ma do czegoKrzychuuu pisze:a cena? W porównaniu do oryginałów to 1/5

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wojtku, dokładnie tak jak piszesz, to właśnie dla takich majsterkowiczów.Wojtek pisze:Tak. Temu co Tobie zleciłKrzychuuu pisze:Akurat nie zrobiłem tego dla siebie tylko na zlecienie, więc komuś jest potrzebne
Jedno ma sens: jak ktoś jest majsterkowiczem i potrzebuje jakiś nietypowy headshell, np. taki żeby pasował do Philipsów, a miał długie szpary na montaż wkładki.
To by było dobre
Podaj jakąś konkretną przykładową cenę za taki projekt, bo "oryginałów" to jest całkiem sporo i w różnych cenach, więc nie bardzo wiadomo jak co się ma do czegoKrzychuuu pisze:a cena? W porównaniu do oryginałów to 1/5
Cena to około 10-15 z w zależności od projektu. Cena do dogadania indywidualnie