i zaboliojcie_c pisze:Od tych cen aż głowa boli... Aua...
...póki co, czekam z ciekawością na informacje o nowym-starym gramofonie (na onetach i tefauenach biznesach pisali, że to _jednak_ będzie wznowiony SL-1200, ale czas pokaże...).

i zaboliojcie_c pisze:Od tych cen aż głowa boli... Aua...
...póki co, czekam z ciekawością na informacje o nowym-starym gramofonie (na onetach i tefauenach biznesach pisali, że to _jednak_ będzie wznowiony SL-1200, ale czas pokaże...).
Zupełnie nowego gramofonu? Popatrz na pozostałe klocki prezentowane przez "wskrzeszonego" TechnicsaKUTI pisze:A czego można było się spodziewać?
lub nawet na filmik na poprzedniej stroniePopatrz na pozostałe klocki prezentowane przez "wskrzeszonego" Technicsa
Zobaczymy. Póki co, ich pozostałe "klocki" są "made in Japan", ponadto na FB Technics są zdjęcia z produkcji nowego gramofonu w ich japońskiej fabryce, a więc jakaś nadzieja, że to jednak _NIE_ będzie produkt Hanpin istnieje.ISOPHON pisze:Hehe...tak mi się wydaje że producent(prawdziwy) to będzie HANPIN tak jak i zresztą PIONEER-a PLX-1000 i całej reszty.Reszta to marketing..takie czasy.
Co do wrażeń: mnie się jednak starszy model bardziej podoba.Ferrari does not need Hyundai to build their cars.
Wróbelki ćwierkają o cenie... kosmicznej. Pojawiła się kwota 7000 GBP za egzemplarz limitowanej edycji. Seryjne pewnie będą tańsze, gdyż plinta będzie z aluminium, nie z magnezu.zbyszek1982 pisze:Ciekawe ile będzie kosztował.
A mi nie. Nie ma solidnych podstaw by tak myśleć.ISOPHON pisze:tak mi się wydaje że producent(prawdziwy) to będzie HANPIN
Nie wygląda na tozbyszek1982 pisze:Ciekawe czy będzie możliwość demontażu ramienia i zamontowania innego.