You get what you paid forblispx pisze:Talerz w ON wykonany jest z płyty wiórowej pokrytej gumą- jest bardzo lekki. Trochę to bije po oczach bo łatwo można go uszkodzić

You get what you paid forblispx pisze:Talerz w ON wykonany jest z płyty wiórowej pokrytej gumą- jest bardzo lekki. Trochę to bije po oczach bo łatwo można go uszkodzić
Zgadza sie ale tak swoją drogą te ceny myjek są z kosmosu! Prosty silnik, słaby odkurzacz i bark pokrywy (!), i żeby za to płacić 2000 zł to jest zdecydowanie za dużo. Ja się dziwię, że nikt się nie wziął do produkcji czegoś takiego u nas w kraju.Wojtek pisze:You get what you paid for
Ja się do tego zupełnie nie nadaję ale chętnie bym kupił coś takiegoblispx pisze:To jak klin zakładamy manufakturę na myjki?![]()
Super!! Czekam zatem na recenzję!blispx pisze:Na dniach będę miał jeszcze tą chińską wannę soniczną to zobaczę czy może lepiej w tym kierunku iść
Tylko do tej trzeba dłuższą wanienkę zastosować. Ta ma 165 mm długości, to płyta nie wchodzi. Są takie 325 mm, ale wówczas pojemność to około 4l płynu.blispx pisze:http://allegro.pl/myjka-wanna-wanienka- ... 56130.html
Ano z odsysaniem będzie kupa przy czymś takim, ale chcę tylko sprawdzić efektywność mycia tymi ultradzwiękami
Ta na ultra wzmiankowana wcześniej, jest bez silnika (ta z linku chyba z napędem, ale i tak jak sadzę za słabym).blispx pisze:No na razie sobie to na ON wykonam
Ciekawe czy ten ktoś z silnikiem sprzedaje czy trzeba ręcznie kręcić. Jeżeli z silnikiem to trzeba przyznać że tanio i można zaadaptować pod myjkę DIY
Silniki wolnoobrotowe ze zintegrowaną przekładnią o wysokim momencie, bezpośrednio napędzające talerz. Czyli metalowe trybiki w środku.Wojtek pisze:To jak wygląda napęd w komercyjnych myjkach? Jest przyspawany i ma moment obrotowy rodem z piły łańcuchowej czy co?