A opłaca się Tobie ponosić koszta logistyczne za wysyłkę tych ~40xLP? Bo to zaważy chyba z 8-10kg, jeżeli tak to mogę wysłać. Dzisiaj lub jutro będę na poczcie to się zapytam czy mi taką wagę i gabaryt przyjmą i czy nie będę musiał korzystać z innych firm kurierskich
Przez Kraśnik/Annopol jadę bo jakoś Wisłę muszę minąć, problem tylko taki kiedy to będę robił. Na razie pracodawca płaci mi za pracę zdalną więc nie mam potrzeby się po kraju tułać
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Koszt nie będzie duży. Pewnie z 30 zł pobraniówka. A poczta to debeściak jeżeli chodzi o dbanie o przesyłki. Kurierzy tak o nie dbają. Jeżeli byłbyś tak miły i mógłbyś wysłać to super
Oddam Tom Waits - Live At The Bottom Line In New York 1976, 2LP, 180 gram na dwóch stronach są rysy a co za tym idzie niemiłosiernie głośne trzaski. Jakiś pieprzony gamoń porysował płyty nie wiem czy podczas pakowania czy zaraz po tłoczeniu. Chętny niech się odezwie na PW.
No to luz napiszę do sprzedawcy. Dzięki za info klin. Ale jest pewna lipa, dałem kolesiowi pozytywa. Płytka nowa, doszła na czas, więc dałem pozytywa. Ehh teraz już pewnie za późno.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2015, 20:18 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.