To i tak dłużej niż wymyślenie zagadki holyshitowi.Dziadek pisze:Z tego co wiem to wymyslenie tego tematu zajelo mu kilka minut jak wracal samochodem do domu
Kolejnym razem napisze że w Colargolu są motywy muzyczne z Bogarodzicy.
To i tak dłużej niż wymyślenie zagadki holyshitowi.Dziadek pisze:Z tego co wiem to wymyslenie tego tematu zajelo mu kilka minut jak wracal samochodem do domu
Jest pewna subtelna różnica między "był", a "może był"holy_shit_89 pisze:1. Przeczytałem kiedyś taką informację, że motyw Simpsonów inspirowany był twórczością KC.
Nie zmienia to faktu, że plotki to nie faktyholy_shit_89 pisze:4. Historia muzyki rozrywkowej obfituje w wiele plotek i spekulacji, o których każdy słyszał i stanowią jakąś podstawę wiedzy o tej muzyce.
Poza Wiki tez nie maholy_shit_89 pisze:2. To, że nie ma o tym na Wikipedii to jeszcze nic nie znaczy.
Tak o ile gdzies mozna o nich poczytac a plotki czy spekulacje ustne to wiesz do czego moga doprowadzic. Zaczniesz o igle a skonczysz na widlach.holy_shit_89 pisze:4. Historia muzyki rozrywkowej obfituje w wiele plotek i spekulacji, o których każdy słyszał, i stanowią jakiś element wiedzy o tej muzyce.
Gdzieś pomiędzy 1973 a 1978 rokiem.holy_shit_89 pisze:kiedy tak naprawdę Green przebywał w "czwartym wymiarze"?
73-77 podają, że leczenie i wycofał się z życia muzycznego, bywał grabażem itd..Cracker pisze:Pudło