Ja kiedyś miałem zamiar kupić Japońce od jakiegoś Greka, miał bardzo okazyjne ceny, ale ostatecznie z tego co pamiętam dałem spokój. Boję się trochę tych Greków Większość sprzedających to Stany i wybór (przynajmniej dla mnie) niewielki więc jak szukasz czegoś bliżej to sobie daruj a jak ci wszystko jedno to lepsze ebay
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
Mówisz o tym box'ie za ponad 600 PLN, czy oni ocipieli? Metheny od First Circle wali cyfrą. Osobiście nie mogę tego słuchać a jak już słucham to nie ma różnicy z jakiego źródła- może być nawet z pliku. Nie wiem co za wariat za taką cenę to kupi
Lubisz takie klimaty gitarowe to polecam Oregon i solowa dyskografia R. Towner'a
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
Mam to wydanie, bo kiedyś miałem okazję i je kupiłem za mniejsze pieniądze. Słucha się wyśmienicie. Album mi się cholernie podoba. Utworu takiego jak "Is this America?" mogę słuchać godzinami, cenię go tak samo jak albumik 2LP What's It All About, gdzie utwór "And I love her" trafia prosto z ucha do serducha. Jednym słowem uwielbiam Pata. Ale rozumiem, że ty możesz nie lubić, co niektórych albumów.
Wszystko w dzisiejszych czasach nagrywane jest cyfrowo, więc szukać nie ma sensu. Ja mam o tyle dobrze że jak coś tam mi się spodoba i materiał cyfrowy nie odbiega od LP to sobie to załatwię w formie cyfrowej i puszczę przez DAC'a