Coś takiego :
http://allegro.pl/sony-ta-f-555-es-ii-w ... 33946.html
lub Yamaha AX-700 - można w okolicy 500zł juz kupić
http://allegro.pl/yamaha-ax-700-kultowy ... 18086.html
HK6500 poprawny ale szału nie ma

Dostrzegłem. Nawet spytałem ostrożnie ale np. Wojtek pominął milczeniempawlos pisze:Sony TA-F555 ES II
Ten mi się jakoś wcześniej nie rzucił w oczy.pawlos pisze:Yamaha AX-700
Przebiłem się wczoraj przez wszystkie wątki zakupowe i doszedłem do podobnego wnioskupawlos pisze:HK6500 poprawny ale szału nie ma , Sherwooda nie znam (nie słyszałem)
Poddaję się. Co to znaczy : "plum plum" ?ROCHO pisze:Grał fajnie, mocno ale... Może to kolumny może pomieszczenie nie wiem. Plum plum było.
A jak wygląda całe pudło?pawlos pisze:3 w kolejce wzmak czyli na pudle
Trudny do dostania. Srebrny poszedł za ok. 600 zł. Obawiam się jednak że to nie jest klasyczna buda tylko coś o parę cm szerszego ...pawlos pisze: do rozważenie denon pma-960
Ty pytałeś o inne modele . TA-F555 ES II , a TA-F555 ES to 2 różnie grające wzmacniacze , a co dopiero 530 czy 550Regsoft pisze:pawlos pisze:
Sony TA-F555 ES II
Dostrzegłem. Nawet spytałem ostrożnie ale np. Wojtek pominął milczeniem
Jak twierdzisz że warty rozważenia to chętnie się przyjrzę.
Regsoft pisze:Poddaję się. Co to znaczy : "plum plum" ?
Też tak sądzę.pawlos pisze:Tego Sony albo się kocha albo nie
Moja również ale ja wybredny jestem i coś dla mnie było nie tak.pawlos pisze:To jedyny wzmacniacz który toleruje moja żona , a więc absolutnie niemęczący dźwięk możne grac od rana do nocy
Łatwo mnie nie zniechęcisz do drążenia tematupawlos pisze:Ty pytałeś o inne modele TA-F555 ES II a TA-F555 ES to 2 różnie grające wzmacniacze a co dopiero 530 czy 550
Ale przy dżeziku już miałby wzięcie?ROCHO pisze:Mi brakowało w nim pazura takiego przy mocnym gitarowym graniu.
Jeśli dobrze rozumiem to popularne wśród miłośników tematu modele mogą mieć jakieś niefajnie przeróbki?ROCHO pisze:gość może przesłać Tobie zdjęcia środka
To były i są popularne modele wśród miłośników Sony. Bardzo łatwo trafić na grzebanego. Kto się Tobie Regsoft przyzna, że nie grzebał w nim. Może ten co sprzedaje nie ale poprzednicy ? Przecież te sprzęty mają swoje lata. Tak jak pisze za każdym razem esdarek, to trzeba wyczyścić sprawdzić. Ale nie jest to zawsze regułą. Niech zrobi zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, w internecie można znaleźć bez problemu zdjęcia tego modelu i porównać. Może ktoś coś wymieniał wcześniej ale jest na takich samych parametrach.To spoko. Nie jest to wieczne. Sam wiesz bo masz sprzęt.pawlos pisze:to popularne wśród miłośników tematu modele mogą mieć jakieś niefajnie przeróbki?
Na pewno.Regsoft pisze:Ale przy dżeziku już miałby wzięcie?
Przez długi czas był na allegro w sprzedaży. Drogi ale również dobre opinie ma. Poszukaj może w zakończonych w allegro.pawlos pisze:Może poszukaj coś o Sony TA-F777ES to był mocniejszy (wyższy) w tamtym czasie model
Aaaaleee maszyna. Tu chyba faktycznie musiałbym przekopać Grenlandię po podaż mizernapawlos pisze:Sony TA-F777ES
Wszystko jasne ...ROCHO pisze:Może ktoś coś wymieniał wcześniej ale jest na takich samych parametrach.
Mógłbym ew. mieć F444ES II w dobrej cenie i na pewno nie lutowanyROCHO pisze:Jeżeli miałbym Tobie doradzić, który wybrać, to Sony.