holy_shit_89 pisze:bardzo znany brytyjski zespół. Jego nazwa to eufemizm penisa,

Taaa...okupują listy przebojów od lat.
A "pulsująca chrząstka" to zwyczajowy eufemizm na nazwanie penisa.
Wszystko się zgadza.
holy_shit_89 pisze:bardzo znany brytyjski zespół. Jego nazwa to eufemizm penisa,
Napisałem, że daleki od mainstreamu. Co nie znaczy, że nie jest znany. Beethovena jakoś też ciężko usłyszeć w Radio Złote PrzebojeMyszor pisze:Taaa...okupują listy przebojów od lat.
Jak przetłumaczyłem sobie nazwę to od razu mi się skojarzyło. Poza tym, o ile dobrze pamiętam, w książce Reynoldsa o post punku też jest o tym mowa. Dodam, że nie wspomniałem o "zwyczajowym" eufemizmieMyszor pisze:A "pulsująca chrząstka" to zwyczajowy eufemizm na nazwanie penisa.
Na pewno nie chodzi o "Get Off of My Cloud"?Dziadek pisze:Polska. Na plycie jakiego wykonawcy i w jakim utworze slychac wyraznie grane Satisfaction The Rolling Stones ?
Tarkus pisze:Na pewno nie chodzi o "Get Off of My Cloud"?Dziadek pisze:Polska. Na plycie jakiego wykonawcy i w jakim utworze slychac wyraznie grane Satisfaction The Rolling Stones ?
A powinieneś napisać "eksperymentalny zespół epatujący ideologią nazistowską". Bethoveena zna jednak wiecej ludzi.holy_shit_89 pisze:
Napisałem, że daleki od mainstreamu. Co nie znaczy, że nie jest znany. Beethovena jakoś też ciężko usłyszeć w Radio Złote Przeboje
Nie epatowali ideologią nazistowską, tylko pewnymi symbolami, konstruktami społecznymi, powszechnie uznanymi za tabu, w tym tymi związanymi z nazizmem.Myszor pisze:"eksperymentalny zespół epatujący ideologią nazistowską"
Myszor du hast RECHTMyszor pisze:Dziadek czek it ałt :
https://youtu.be/eo6Ly2nAS3s?t=2m58s
Myszor pisze:Jawohl Opa
A skoro jesteśmy przy języku Goethego i różnych cytatach muzycznych to....
Który rockowy zespół niemiecki rozpoczął bezczelnie swoją płytę od refrenu tej uroczej piosenki biesiadnej https://youtu.be/_jXoGOTRGLQ ?
Tak kilka informacji:holy_shit_89 pisze:Pewnie jakiś kolejny epatujący ideologią nazistowską